Diverse

Gratis lån – er det virkelig muligt?

By april 8, 2019 No Comments

Hvis du gerne vil låne penge på nettet, så har du mange muligheder. Du kan låne penge hos en lang række udbydere. Selve udvalget af lån er tilmed endnu større end udvalget af långivere. Du kan derfor være sikker på, du også kan finde et ideelt lån. Det bliver dog næppe nemt, da der er mange faktorer, der skal overvejes.

Hvad de færreste dog er klar over er, at det faktisk er muligt at optage et gratis lån på nettet. Der findes en række udbydere, der har forsøgt at skille sig ud fra mængden ved at tilbyde et gratis lån. Det kan du f.eks. nyde god af, hvis du er ny kunde hos et selskab såsom VIVUS, Ferratum eller LendMe, alle tilbyder gratis lån.

Er der ikke en hage ved et sådant lån?

Der er intet, der er gratis her i verden. Derfor er der også en hage ved et sådant lån. Det er nemlig påkrævet, at du har betalt hele lånet retur inden for 30 til 60 dage. Det er ikke altid nemt, hvis du har lånt 6.000 kr. Det er derfor, det er vigtigt, at du sørger for at læse betingelser og vilkår, inden du optager et lån på nettet.

Du kan derfor sagtens gøre lånet gratis, men det kræver dog, du er i stand til at betale det lånte beløb retur inden for kort tid. Har du en strøm økonomi, så er det ikke sikkert, det er muligt for dig. Derfor er det vigtigt, det er noget, du regner på, inden du optager et lån – ellers kan du risikere, at det bliver rigtig dyrt for dig.

Kan alle optage et gratis lån på nettet?

Der stilles kun ganske få krav til låntagerne hos de selskaber, der tilbyder denne type lån. De fleste kræver blot, at du kan bevise, at du har en fast indkomst – og at du ikke står i RKI. Hvis du står i RKI, så skal du ikke gøre dig forhåbninger om at optage et gratis lån. Det betyder dog ikke, du ikke kan låne penge på nettet.

Markedet byder på adskillelige lån, der kan optages af folk, der står i RKI. Hvis du er på udkig efter et lån trods RKI 2019, så har du derfor mange muligheder. I denne forbindelse bør det dog understreges, at ingen af dem er gratis – og ingen af dem er billige. Tværtimod, så er sådanne lån faktisk relativt dyre at optage.

Kun nye kunder kan optage gratis lån

Det er ikke alle, der kan få lov til at låne penge gratis hos de aktører, der er nævnt herover. Det kræver, du er ny kunde hos den udbyder, du vælger. Har du før lånt penge hos VIVUS, så kan du ikke få et gratis lån. Er du i tvivl om, hvorvidt du tidligere har lånt penge hos den respektive udbyder, så kontakt dem blot.

Husk dog på, at de ikke godtager dig som kunde, hvis du står i RKI. Ved du ikke, om du står i RKI, så kan du heldigvis nemt tjekke det her.