Gode råd

Hvad er en e-cigaret?

By juli 14, 2018 No Comments

Ikke alle e-cigaretter er ens, faktisk er der mange, der selv modificerer deres e-cigaretter. Dog er der ting, der skal til for at få den til at fungere. Man skal bruge en tank/væskebeholder til e-væsken (også kaldet e-juicen), man skal bruge en brænder (en coil), det er den del, der opvarmer væsken så meget, at den fordamper, så skal man bruge et batteri, der holder den energi, der kræves for at få brænderen til at opvarme e-væsken og selvfølgelig en lader til batteriet. Mange e-cigaretter har en lille LED-lampe ude i enden, der indikerer, hvornår cigaretten er klar til at blive røget på (typisk når man trykker en knap ind). Selvfølgelig er der også et mundstykke med, altså det man sætter læberne om, når man skal ryge.

 

Engangs-e-cigaret

Engangs-e-cigaretten er en god idé til dem, der ikke har prøvet e-cigaretter før, men har været vandt til at ryge normale cigaretter. Det er en god idé i og med, at den både føles som, ligner og gengiver den mængde røg, man kender fra en cigaret. De hedder engangs-e-cigaretter, fordi man ikke kan oplade dem, men de holder altså til mere end én gangs rygning. Man smider dem blot ud, som man ville smide et dødt batteri ud, når de ikke kan mere – enten på grund af, at der ikke er mere batteri eller e-væske. Det vil dog være mere økonomisk at købe en e-cigaret, hvor man kan genopfylde e-væsken og genoplade batteriet.

 

Hvorfor skal man skifte til en e-cigaret?

Det skal man, hvis man godt kunne tænke sig at leve et sundere liv. Folk, der har skiftet, har udtalt, at deres vejrtrækning har forbedret sig efter en periode på mellem en til to uger! Derudover slipper du for, at du har lugten af tobaksrøg hængende i tøj, bil og hus. Endvidere er den røg, man puster ud overhovedet ikke nær så skadelig, som den fra cigaretter. Faktisk bliver man udsat for lignende niveau af ”passiv rygning” ved bare at færdes i en by af moderat størrelse. Selvfølgelig er der også en økonomisk fordel. Det er en del billigere at ryge, hvis man ryger e-cigaretter. Tryk her, hvis du også gerne vil nyde fordelene ved et tobaksfrit liv.