Diverse

3 sjove spillemaskiner fra filmens og tv-seriernes verden

By juli 16, 2019 No Comments

 

Der er rigtig mange af os, som nyder at koble af med en sjov komedieserie, en nervepirrende thriller, en uhyggelig gyser eller en romantisk dramafilm. Vi streamer film og tv-serier som aldrig før, og den passion har spillebranchen nu også fået øjnene op for. I dag er det nemlig muligt at dyrke dine foretrukne film- og serieuniverser, mens du spiller dine foretrukne casinospil og måske endda vinder gode gevinster. Flere og flere spiludviklere har efterhånden med stor succes formået at forbinde diverse spillemaskiner med filmen og tv-seriernes verden, og den kombination ser ud til at falde i god jord hos forbrugerne. Det er da også oplagt at lade sig inspirere af det, der sker på det store lærred, som jo ofte er fuld af spændende karakterer, drama, masser af sjov og ikke mindst genkendelighed. Med andre ord alle de ingredienser, der skaber et gode tema til en spillemaskine. Vil du også gerne udforske, om spil kan gå hånd i hånd med det, som vi ser på vores fjernsynsskærme? Nedenfor guider Spiltjek.dk dig igennem 3 af tidens hotteste spillemaskiner, som alle er inspireret af nogle af de største både danske og udenlandske film og tv-serier, og som stadig formår at bevare en skyhøj kvalitet. Måske er en af dine favoritter i blandt.

1. Klovn -The Movie Spillemaskinen
På scenen for dansk komedie er der ingen, der vipper Casper Christensen og Frank Hvam af pinden. Det umage makkerpakker har igennem en årrække underholdt danskerne med deres skøre påfund og ofte pinagtige situationer i den famøse tv-serie Klovn. Særligt Frank er notorisk for at ende i tåkrummende situationer på grund af sin manglende situationsfornemmelse, der altid roder ham i problemer til stor irritation for hans tålmodige kone Mia. Tv-seriens store succes betød, at der i 2010 også udkom en film, som uden tvivl levede op til den høje komiske standard, som seerne var vant til. Det er netop filmen Klovn – The Movie, som Danske Spil har forvandlet til en spillemaskine i særklasse. I spillet kan du tage med Casper og Frank på deres berygtede Tour de Fiss, og der er garanti for, at det ikke bliver kedeligt. Her er tale om en femhjulet spillemaskine, som består af tre rækker og sammenlagt hele 50 gevinstlinjer. Undervejs vil du støde på en række forskellige symboler, som har vekslende betydning. Du finder alle hovedpersonerne fra Klovn som symboler lige fra Mia til Frank, Kasper og Lars Hjortshøj. Du vil også kunne ramme Klovn the Movies logoet, som fungerer som spillets joker, eller Tour de Fiss’-symbolet, der er et wildcard. Udover at være underholdende kan spillemaskinen også være enormt indbringende. Der er nemlig mulighed for at vinde helt op til 500.000 kroner, hvis du har lidt mere held i sprøjten, end Frank plejer at have.

2. Game of Thrones spillemaskine
Når vi taler dramaserier, sidder Game of Thrones tungt på jerntronen. Den store HBO-serie, som er baseret på George R.R. Martin’s fremragende romaner, har ganske enkelt taget hele verden med storm. Med tilbageholdt åndedrag følger millioner af seere med i den intense og ofte blodige kamp om tronen mellem konger og dronninger, riddere, bastardarder, drager og white walkers. Serien rummer et utal af karakterer, som vi aldrig helt ved, hvor vi har, og som vi elsker at heppe på eller elsker at hade. Herhjemme i lille Danmark, kan vi endda prale af at have haft op til flere danske skuespillere med i serien såsom Nikolaj Coster Waldau, Pilou Asbæk, Birgitte Hjort Sørensen og Dar Salim. Nu har den berømte spiludvikler Microgaming omsider forvandlet det fantastiske univers til en spillemaskine, som du ikke må snyde dig selv for at tjekke ud. Temaet er 100 procent gemmeført – lige fra den velkendte intromelodi, som spiller i baggrunden, til de passende symboler, der repræsenter de forskellige huse i serien gennem deres våbenskjold. Du kan altså scorer gode gevinster ved at ramme plet med symboler fra huset Lannister, Stark, Baretheon og Targaryen, ligesom der også er gode bonusser i vente. Af andre spillemaskiner med et magisk univers kan nævnes Gold rush spillemaskinen.

3. Jurrasic Park spillemaskine
Tilbage i 90’erne lagde den dygtige instruktør Steven Spielberg hele verden ned med sin kæmpesucces Jurrasic Park. Filmen har i dag opnået kultstatus og er da også blevet genskabt i op til flere udgaver gennem årene. Den mystiske park fuld af faretruende forhistoriske væsner er en favorit hos mange, og derfor er det også helt naturligt, at universet nu er blevet til en fed spillemaskine. Det er spilproducenten Micrograming, der har skabt det flotte spil, der er fuld af de dinosaurer og figurer, som vi kender fra filmene. Og kærligheden til den episke klassiker skinner klart i gennem, da spillet tydeligvis er lavet med den største respekt for det oprindelige univers. Selve spillet rummer hele 243 måder at vinde på gennem sine 5 hjul og 3 rækker. Her skal du spinne dig til dinosaurer, som giver mindst gevinst, og karakterer fra filmen, som er mest værdifulde. Selve Jurrasic Park-logoet fungerer som et wildcard, og der er også mulighed for at udløse free spins. Hvis du har masser af held med dig, kan du på denne fantastiske spillemaskine vinde helt op til 6000 x din indsats. Af andre spillemaskiner som kunne minde om denne kan nævnes Diamond express spillemaskinen.

Spil Ansvarligt | StopSpillet.dk | ROFUS.nu | Minimum 18 år