Gode råd

3 ting du skal se, når du er i Odense

By juli 1, 2022 No Comments

Odense er Danmarks tredje største by, og der er derfor en masse at se og opleve, når man besøger byen. Men hvad skal man egentlig se, når man er i Odense? Her får du tre bud på, hvad du skal se.

Odense Zoo

Odense Zoo er en af Danmarks mest besøgte attraktioner, og det er ikke uden grund. Odense Zoo er en af de ældste zoologiske haver i landet, og den byder på mere end 1.500 dyr fra mere end 160 forskellige arter. Odense Zoo ligger blot en kilometer fra Odense centrum, og det er derfor nemt at komme til. Hvis du vil vide mere om Odense Zoo eller nogle af byens andre aktiviteter, så kan du med fordel klik her, for at læse mere.

H.C. Andersen Huset

H.C. Andersen Huset er en af Danmarks mest besøgte museer, og det er heller ikke uden grund. Museet ligger i den gamle bydel i Odense, og det er her H.C. Andersen boede, da han var barn. Museet byder på en spændende rejse gennem H.C. Andersens liv og værker, og det er derfor et must-see, når man er i Odense.

Den Fynske Landsby

Den Fynske Landsby er et frilandsmuseum, der ligger ca. 10 kilometer fra Odense centrum. Her kan man opleve, hvordan livet på Fyn har udviklet sig fra 1750 til i dag. Den Fynske Landsby er et perfekt sted at tage på en sommerdag, og det er derfor et af de bedste steder at besøge, når man er i Odense.

Slut af med en god middag

Odense byder på en masse gode restauranter, og der er derfor noget for enhver smag. Kig online eller på de sociale medier for at se, hvilke restauranter du med fordel kan besøge. Der findes heldigvis restauranter i alle prisklasser, og det er derfor nemt at finde en restaurant, der passer til din præference.