Sommeren er lige om hjørnet, og glade mennesker over hele Danmark får endelig en velfortjent pause fra arbejdet. Du har måske taget et par uger fri, hvor du gerne vil på en lækker rejse med familien. Her opstår dilemmaet dog let: Hvor skal vi rejse hen? Der er garanteret, at alle har en masse gode ideer til, hvor familien skal drage til denne sommer, men konsensus findes måske ikke foreløbigt. Vi har i denne artikel samlet nogle gode bud på spændende rejsemål til denne sommer, som hele familien kan være glade for.

Malta

Malta er et meget populært feriemål for mange danskere – og dette med god grund. Malta er et smukt sted præget af gyldne sandstrande, dejlige blå laguner, et smukt hav og naturligvis et fantastisk skønt solvejrsklima. Der er plads til såvel lange gåture i øens smukke natur som cafeture til en af øens livlige og glade byer. Hvis Malta virker interessant for dig, bør du helt sikkert snakke med Danmarks førende Malta-ekspert, FolkeFerie.dk. Find din næste ferie her.

Napoli, Italien

Som byen med forbindelser til mange populære turistområder som Amalfikysten, Capri og Pompeii får Napoli langt om længe den opmærksomhed, som den fortjener. Den syditalienske by er spækket med smuk natur, liv og en masse fantastiske monumenter, museer og andre attraktioner. Fra store slotte langs kysten til en af Europas mest anerkendte køkkener – Napoli har meget at byde på.

Essaouira, Marokko

Essaouira er en kystby i den sydlige del af Marokko. Det er et smukt område præget af flot natur, arkitektur og generelt en fantastisk stemning. Der er en smuk kystlinje, hvor der er mulighed for at bade og ligge ved solen hele dagen. Flere og flere turister har fået øjnene op for Marokkos smukke natur og dejlige vejr. Dog kan der være ekstraordinært varmt, så husk at få pakket alt sommertøjet. Mangler du badesandaler til strandene, så dine fødder ikke brænder af på sandet, har Intersport mange gode tilbud i forbindelse med sommeren 2018. Find udvalget her.

Lanzarote, De Kanariske Øer

Lanzarote er endnu et populært rejsemål for mange danskere, da det anerkendes for dets smukke natur, gyldne strande, gode vin, fantastiske gåture og meget, meget mere. Øen er derudover begunstiget med fantastisk godt vejr med mellem 28-32 grader i sommerperioderne. Det kan måske blive for varmt for nogle, så overvej, om du kan håndtere så høje temperaturer.