Elektronik

Find en god og billig toner til printer

By januar 15, 2019 No Comments

Der er mange muligheder for at printe på enten biblioteker eller skoler mod betaling, men hvis man har et arbejde eller studie, hvor man skal printe meget, kan der være store fordele i at have sin egen printer derhjemme. En ting er, at det godt kan blive dyrt at printe ude, hvis man skal gøre det hver gang, da det typisk koster et beløb per side, man printer. En anden ting er også, at en printer derhjemme bare gør det hele lidt nemmere. På den måde slipper man for at skulle frem og tilbage mellem de forskellige destinationer og kan gøre det hele hjemmefra.

Det er altså ret smart at investere i sin egen printer, men man skal derimod være opmærksom på, at det heller ikke er helt gratis at printe, selvom man gør det hjemmefra. Der er den løbende udgift, som hedder toner og blæk, hvilket er en nødvendighed, hvis man skal kunne bruge sin printer. Det er dog ikke helt skidt, da man sagtens kan finde billige tonere eller blækpatroner online, så man ikke behøves bruge hele opsparingen på at printe derhjemme.

 

3 forskelle på toner og blæk

Hvis man skal til at købe sin første printer, skal man først være sikker på, om man skal bruge en printer, som løber på toner eller blækpatroner. Der er flere forskelle på de to, og her er der 3 store forskelle, som kan hjælpe en til at vælge den rette printer til eget formål.

  1. Toner printer hurtigere end blæk. En toner er lavet af pulveriseret blæk, mens blækpatroner er lavet af flydende blæk, hvilket betyder, at det går en hel del hurtigere, når man bruger tonere. Det kan altså være en fordel, hvis man for eksempel skal printe rigtig meget på en gang, så man kan effektivisere processen en smule.
  2. Blæk fungerer bedre på fotopapir. Det kan godt være, at det går hurtigere med tonere end med blæk, men til gengæld virker tonere ikke optimalt, når det kommer til fotoprint. Skal man for eksempel bruge sin printer til at printe mange billeder, kunne det være en fordel at vælge en, som kører på blækpatroner.
  3. Tonere holder i længere tid. En toner har en større kapacitet end blækpatroner, og kan holde helt op til 3000 print, hvilket betyder, at man kan få gavn af den i længere tid.