Elektronik

God sport skal ses på et godt TV

By august 13, 2018 No Comments

Om det er sommer eller vinter, så er er der altid en god kamp af den eller anden slag i fjernsynet. Især ved de store begivenheder som VM, EM og OL vil man gerne have hver en detalje med. Det er landets stolthed, der er på spil, og spændingen bliver højnet, hvis du kan følge med så meget som muligt. Særligt er det vigtigt med et ordentligt TV, når du kommer til events, hvor tingene går hurtigt. Det nytter ikke noget, at der kommer et hvidt slør efter bolden, hver gang en fodboldspiller slår til den. At finde det rette tv kan dog være besværligt, og det kan derfor være en fordel, at man tager ud til den lokale forhandler i eksempelvis Odense, hvis man har brug for at få noget ekspertviden inde over købet.

Men hvordan finder jeg det rigtige TV?

Den bedste opløsning, der findes på markedet, er 4K (også kaldet UGD eller Ultra HD), skærmopløsningen er på 3840×2160 pixels, og som navnet antyder, betyder det, at Tv’et har en fire gange højere opløsning i forhold til traditionel Full HD, som er på 1920×1080 pixels. Da det ikke er alt indhold, du kan få til dit TV, der er 4K, er den type TV med så høj opløsning til stadighed en fremtidssikring, selvom den type fjernsyn har været på markedet i mange år. Så hvis du ikke har pengene til at investere i 4K, og du ikke mener at de muligheder for indhold, der er på nuværende tidspunkt, er nok, så kan du vente og se, hvilken model af 4K, der er bedst, når du mener, at udvalget af 4K-indhold er stort nok. Det er dog sådan, at mere og mere indhold bliver lavet i 4K, og du kan finde flere og flere serier og film på Netflix, samt steder hvor sportsevents bliver vist, som bliver lavet til 4K – så der er rig mulighed for at opleve dit TV i fuldt flor. 4K er er bare langt mere skarpt, end det vi er vandt til.

Husk at se på energimærket inden du køber nyt TV

Er dit TV tændt det meste af dagen – om du ser på det eller blot bruger det til baggrundsstøj, så er der mange penge at spare i længden ved at vælge et TV med et godt energimærke. I den forbindelse giver det mening at vælge det TV med den bedste mærkning, også selvom det er lidt dyrere, da denne prisforskel vil tjene sig selv ind igen. Dette kan du selvfølgelig også spørge fagpersonen om, hvis du vælger at købe fjernsynet hos den lokale forhandler i eksempelvis Odense.