Vi har gået igennem en lang og kold vinter, en vinter med rekord meget sne flere steder i landet, vi troede aldrig rigtig at det skulle blive sommer og sol igen, men så kom maj måned og det blev den varmeste der hidtil er målt. Det betyder også at det snart er sommerferie og her har vi lavet en liste over nogle af de mest populærer gratis aktiviteter for mænd denne sommer.

Tag med vennerne ud og se vm fodbold

Er der noget bedre end en storskærm og det at Danmark er med til Vm i fodbold. Det er helt fantastisk og det skal selvfølgelig fejres. Rundtomkring i landet bliver der sat storskærme op og gjort klar til at vise danmarks kampe. Sørg for at komme ud og se kampene og fejr det med en masse andre festglade danskere. Uanset om du tager afsted med din kæreste, din kone, dine venner eller dine børn, vm skal ses ude med andre mennesker.

Udnyt de smukke danske kyster

Danmark har nogle smukke kyster over alt i landet, ja vandet er koldt men hvis der er godt vejr så er det bare med at komme afsted og nyde det. Husk dog altid at tjekke badeforholdene, altså om det blå flag er oppe og om der er risiko for brændmænd. Så pak tasken med solcreme, kolde øl og nyd sommeren på de fantastiske danske strande.

Lav en hyggelig grillaften for vennerne

Sommer er ligmed at grillen skal findes frem og bruges stort set dagligt, der er ikke noget som ikke kan grilles. Lav en aften hvor du invitere dine gode venner og eventuelt et par piger og lav så en hyggelig aften med lidt øl, god musik og selvfølgelig en masse lækker mad. Når i har spist og slået mave lidt, så find et spil frem, det kan enten være et kortspil, et terningspil eller måske et kongespil som i kan spille på græsset, de giver altid en god stemning og får rystet jer godt sammen. Især hvis der er nogle med til grillfesten som ikke umiddelbart kender ret mange af de andre. Hvis det er dig som er inviteret til en sommerfest hos en ven, så kom med en lille gave, har du ingen ide om hvad det skulle være, så kan du finde små og billige gaver til mænd i alle aldre på manliness.dk.