I forbindelse med indledningen af det nye år er der en hel masse forskellige sportslige og politiske begivenheder at se frem til, hvilket eksempelvis er VM i fodbold, de altid tilbagevendende Grand Slams i tennis, vinter OL, badmintonturneringer, og meget andet, og det er muligt at lave væddemål på alle disse forskellige potentielle udfald. Herudover kan det også være en fordel, at det ikke blot er på de største turneringer, man kan lave nogle væddemål, da det også er muligt at gøre det ved mindre turneringer og de forskellige ligaer rundt i verden. Det er ikke blot muligt at spille på et resultat i selve kampen, da man også kan oddse på lidt mere specifikke væddemål som første målscorer, resultat ved pause, alle hold i en bestemt liga scorer, vinder af første sæt osv. Derved kan man altså tillægge den sport, man alligevel følger uge efter uge, en del mere spænding.

Detaljeret eksempel på velkomstbonus hos udbyder af odds

Når man ønsker at oddse, skal man være opmærksom på, at der findes flere forskellige udbydere, der tilbyder forskellige velkomstbonusser. Dette kunne eksempelvis være en 100% bonus på det første indbetalte beløb, hvilket vil sige, at man eksempelvis får 1000 kroner ekstra at spille for, såfremt man ved oprettelsen af en konto hos udbyderen indbetaler 1000 kroner. Dette kræver dog, at man som minimum indbetaler 100 kroner for at kunne lukrere af bonussen, mens denne velkomstbonus gælder op til 2000 kroner. Indbetaler man mere end de 2000 kroner, får man en bonus svarende til det maksimale beløb på 2000 kroner.

Sådan bliver man oprettet

Når man så skal have sig oprettet som bruger, er der nogle forskellige ting, der kan være ganske fordelagtige at holde sig for øje, således man får oprettet sig rigtigt og år del af den solide velkomstbonus. Det første, man skal gøre, er at finde linket, der leder til en side, hvorpå der er en masse felter, som skal udfyldes. Dette er hovedsageligt personlige oplysninger som navn, adresse, e-mail og lignende, mens ens alder naturligvis også skal bekræftes, da man skal overholde aldersgrænsen på 18 år. Når man så er blevet tilmeldt, skal man lave den første indbetaling, hvis beløb også er definerende for størrelsen af bonussen. Når man har foretaget den første indbetaling, vil velkomstbonussen blive sat ind på kontoen, og så er man klar til at spille på forskellige væddemål inden for hovedsageligt sport og politik.

Lyder dette som noget for dig, kan det være en fordel at finde Betfair bonuskode 2018, og her er det også vigtigt at blive ajourført med regler og rammer omkring spillet og bonussen.

Spil Ansvarligt | StopSpillet.dk | ROFUS.nu | Minimum 18 år