Diverse

Når uheldet er ude

By oktober 14, 2022 No Comments

Har du allerede lagt budget for måneden, men er blevet sat over for en uforudseelig udgift? Måske er bilen brudt sammen, og du står pludselig uden mulighed for at komme frem og tilbage på arbejde. Måske har du overset en betalingsdeadline for en studietur eller indbetaling til et vigtigt kursus, du skal på.
Måske er omstændighederne glædeligere: Det kan være dig og kæresten har besluttet jer for at tage på en spontanrejse og fundet den perfekte afbudsrejse.
Hvad gør man, når det haster, men man ikke står med rede penge i hånden? Læs med her og se om ikke du finder en løsning.

Sidst på måneden

Fremtiden er uforudsigelig, så man kan forberede sig nok så meget, og lægge det mest minutiøse budget for måneden, men nogle gange er uheldet, eller heldet, simpelthen bare ude. I den situation er det ikke sikkert, det er en mulighed at vente, indtil der igen ruller penge ind på kontoen. Du er heldigvis ikke helt uden muligheder.
Kan du ikke vente til næste måned og næste løncheck eller SU-udbetaling, kan man heldigvis tage kviklån på 2 minutter. Det kan være en god løsning, hvis det er sidst på måneden og du mangler penge lige nu og her.
Når man tager kviklån, drejer det sig ofte om mindre beløb. Derfor skal man heller ikke stille den samme sikkerhed som med almindelige banklån.
Hvis du har en fast indkomst og ved du kan betale tilbage, lige så snart det bliver lønningsdag, kan det være en forholdsvist sikker løsning. Især hvis det kun drejer sig et mindre beløb, og du sørger for at overholde din tilbagebetalingsaftale. På den måde kan du løse de presserende betalinger hurtigt og nemt, og slippe for at bekymre dig mere om dem.