Diverse

Oplever du, at det er svært at leve på en SU?

By januar 27, 2021 No Comments

Der er mange unge og voksne, der lever af en SU i nogle år, mens de er i gang med at færdigøre deres udseende. Det er bestemt ikke nemt med en så lav indkomst, hvis man bor inde i de større byer. Det kan selvfølgelig godt være nemmere i de mindre byer, hvor lejen er lavere, men i de store byer kan hele SU’en eller en væsentlig del af SU’en bruges på huslejen. Det efterlader ikke mange i et budget, og kommer der pludselig en uforudsigelig regning, kan det være svært at finde ud af, hvordan du skal kunne betale den. Det kan være noget, der er stressende. Vi kan hjælpe dig til, hvordan du kan stressede mindre.

Uforudsigelig regning

Det er svært at forberede sig på sådan en regning, fordi du netop ikke havde set den komme. Hvis du virkelig ikke har andre muligheder, kan det være, at du vil være nødt til at tage et lån. Det er aldrig godt at låne penge, men du kan stå i en situation, hvor du ikke kan se andre veje, og du er samtidig nødt til at få betalt dine regninger. Du skal dog være opmærksom på lånet og husk også, at det er nogle penge du får ind på kontoen, men det er bestemt også nogle penge, som du skal betale tilbage – lån penge med en lav rente. Ellers kan det blive svært for dig at komme ud af igen.

Spar penge på regninger

Generelt kan der sommertider være penge at spare, hvis du kigger dine regninger igennem. Her er det helt sikkert noget, som du måske kan skære fra. Hvis du har nogle forskellige ting, som du abonnerer på, er det måske ikke så nødvendigt med de ting, og så kan det være en god idé, at du vælger dem fra.