Gode råd

Pas på din bedste ven

By maj 24, 2020 No Comments

Næsten alle er enige om, at menneskets bedste ven er hunden. De er altid glade og brokker sig ikke, selvom man kommer hjem fra en hård og stresset arbejdsdag. Det giver et smil på læben for rigtig mange mennesker, og er med til at få dagen til at gå op i en højere enhed. Med det i mente er det livsnødvendigt at have en rigtig hundeforsikring for sin bedste ven, således du er på den sikre side, hvis din hund forårsager et uheld, eller kommer til skade. Ligeledes er det lovpligtigt at have en hundeforsikring, så kom hellere i gang før eller siden.

Den rigtige hundeforsikring for dig

For den enkelte hundeejer er der tusindvis af forskellige typer af hundeforsikringer på markedet. Det kan derfor være svært at beslutte sig, hvilken forsikring der er bedst for sin egen hund. Der er mange parametre, som man skal tage højde for, før man skriver sin hundeforsikring. I den sammenhæng er det væsentligt at overveje, hvor gammel din hund er, og hvilken sygdomshistorik den har. Det kan have betydning for om du skal have en udvidet hundeforsikring, som dækker udgifter behandlinger og undersøgelser hos dyrlægen. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis man ikke har den rigtige forsikring.

En udvidet hundeforsikring kan være optimalt for dig, hvis du tager hunden til hundetræning, eller andre personer passer hunden i perioder. Dermed er du forsikret mod dyre afgifter. Ligeledes er der store forskellige priser afhængig af hunderacen, og hvilke dækninger du vælger.

En ekstra gave

Der kan være mulighed for at få adskillige rabatter på din hundeforsikring. Der kan være tale om medlemskab af forskellige foreninger eller hvor gammel du er. Ligeledes er der mulighed for ingen betaling af selvrisiko, hvis du ikke har haft skader på din forsikring over 2 år. Læs mere, og find den rigtige hundeforsikring til dig og din hund.