Spil

Så meget har spilleverdenen ændret sig med tiden

By november 14, 2019 No Comments

Vi mennesker elsker at spille. Om det omhandler brætspil, computerspil eller spillemaskiner, så spiller rigtig mange danskere, og det har vi altid gjort. Faktisk viser undersøgelser fra Danmarks statistik, at 50% af alle mænd og kvinder i Danmark i 2018 spillede digitale spil på enten mobilen, computeren eller en spillekonsol. Fra før i tiden, hvor vi hovedsageligt spillede fysiske brætspil, foregår langt det mest nu online og på computeren. De seneste år er der nemlig kommet mange flere spillehjemmesider frem, hvilket gør, at det at spille nu er meget nemmere og lettere tilgængeligt. Hvor man før i tiden skulle udfylde tipskuponer eller købe lottosedler i en forretning, kan det hele nu nemt og hurtigt klares online. Den lette tilgængelighed har helt sikkert også gjort, at flere mennesker har fundet det at spille sjovt, og dermed fået flere til at spille.

Hvorfor spiller så mange?

Som beskrevet er der rigtig mange mennesker, som til daglig spiller online på diverse spillehjemmesider. En af de populære hjemmesider er spilnu.dk. Besøg hjemmesiden her.

Men hvorfor er det så populært tænker du måske? For mange handler det om enten tidsfordriv, spænding eller muligheden for at vinde mange penge.

Først og fremmest spiller mange, da det er tidsfordriv og de finder det sjov. Mange kan bruge flere timer om dagen på at deltage i forskellige spil på nettet, som fx poker. Her kan man bruge mange timer på at ligge taktik og udtænke modtandernes kort og planer. I forlængelse af det hører også en vis form for spænding. Hver gang du får nye kort, trykker på en spilmaskine og venter på afgørelsen, er der en form for spænding forbundet med det. Den spænding skyldes hovedsageligt, at udfaldet er forbundet med at man enten taber eller vinder penge. Hvilket altså vil sige, at der er en del på spil hver gang.

Spil Ansvarligt | StopSpillet.dk | ROFUS.nu | Minimum 18 år