Gode råd

Sådan bliver du klar til studenterugen

By maj 25, 2018 No Comments

Mange taler om, at den allerbedste tid i livet er den uge, man fejrer, at man er blevet student. Det sker sammen med venner, man har tilbragt mange gode stunder med, og det er en fantastisk måde at runde tre gode, men hårde år af på.

Om den påstand er sand, vil denne artikel ikke afgøre, men uanset hvad er studentertiden noget ganske særligt. Når man nærmer sig studenterugen, vil man derfor formentlig også gerne kunne blive helt klar til den store dag og ugen, som følger. Men hvad er det egentlig lige, man skal have styr på i den forbindelse?

Find det rette udstyr

Udstyr, udstyr, udstyr. Studenterugen kræver en masse ting for at blive, som man helt har håbet. Går man nogle stykker sammen i klassen, kan man nemmere overskue, hvad der skal skaffes og ordnes, og så bliver projektet måske mest af alt bare hyggeligt.

Eksempelvis skal i have fat i den helt rigtige studentervogn, som kan køre jer rundt som konger og dronninger af byen, landsbyen og alt det derimellem. Hos www.amok.as kan du finde alt det, du skal bruge i den forbindelse – det være sig studentervogne og andre ting, du kan få brug for i studenterugen.

Her kan du eksempelvis også læse om, hvorfor stedet leverer de absolut fedeste biler i landet, som I har mulighed for at holde en rigtig fed fest i sammen.

Klæd dig smukt på

Frem mod studenterugen tænker mange naturligvis også på, hvordan de skal klædes på, når de bliver færdige. Måske skal man have noget helt bestemt tøj på til den sidste eksamen, til dimission og til andre fester i studenterugen. Især hos pigerne fylder det meget, og det kan tage rigtig meget energi fra eksamenslæsningen i den sidste tid.

Find en kjole her og kom godt videre med dine tøjvalg. Hos Saint Tropez ved de nemlig lige præcis, hvad smukke studiner har brug for til deres fester. Måske du også kan finde de sko eller det tilbehør, som gør kjolen helt perfekt til anledningen.

For drenge er det måske knap så vanskeligt at finde studentertøjet, men for de forfængelige kan det alligevel godt kræve lidt. En af tendenserne er, at man godt må se lidt finere og klassisk ud. Det sjuskede look er derfor gemt lidt væk, og man kan med fordel tage skjorten ned i bukserne.