Gode råd

Saml dine lån og spar penge

By februar 3, 2019 No Comments

Det er i dag rigtig let at låne penge. Især hvis man shopper meget på internettet, hvor mange webshops giver mulighed for at vælge et lån som betaling. Det er altså let hurtigt at få samlet sig en masse forskellige små lån, der kan blive uoverskuelige at holde styr på. Er det en situation du genkender så læs med her, hvor der kommer gode råd til at få styr på dine lån.

Få et overblik over betalingen

Når du har mange små lån, kan det være svært at holde styr på både udgifterne ved de enkelte lån, samt tilbagebetalingen i det hele taget. Mange er tilmeldt betalingsservice, mens andre skal betales med girokort. Måske kan du glemme en af betalingerne, fordi du ikke lige kan huske det ene lån fra det andet. Det giver ekstra udgifter fra rykkergebyrer at overse en betaling. Derudover vil renter og gebyrer på hvert enkelt lån til sammen, i rigtigt mange tilfælde, være meget større end hvis du samler dine lån i et enkelt større lån. At samle dine lån, gør det samtidig let for dig at overskue hvor meget du reelt skylder, og en hel del lettere at overskue tilbagebetalingen.

Sådan samler du dine lån

Det første du skal gøre, er selvfølgelig at finde oplysningerne på alle dine små lån. Hvor meget skylder du, hvor meget betaler du af hver måned, og hvad er udgifterne til renter og gebyrer. Når du har samlet dig et overblik, kan du kigge på samlelån online, hvor du kan se de forskellige muligheder for at finde et samlet og billigere lån. Ansøg om det beløb du samlet skylder, og når du så får godkendt dit nye lån og udbetalt pengene på din konto, er det bare at gå i gang med at betale det fulde beløb af på dine andre lån. Dermed har du nu kun et lån at holde styr på.