Der er ikke noget bedre end at kunne se frem til en rejse til varmere himmelstrøg i den kolde vintertid. Når du kommer hjem fra en fantastisk rejse, er du fyldt om med en masse ny energi og har en masse dejlige minder og oplevelser i bagagen, som du kan tænke tilbage på, når arbejdet eller vejret bliver lidt for kedeligt. Derfor er der heller ikke noget bedre end at kunne begynde at planlægge den næste rejse. Men hvor skal den næste fantastiske rejse gå hen? Vi har samlet tre forslag på gode og unikke rejsemål, som helt sikkert vil give dig en masse gode oplevelser og minder.

 

Rejs til smukke Mauritius og hvide sandstrande

Hvis du bare drømmer dig væk til skønne hvide sandstrande, som strækker sig så langt øjet rækker og blåt klart vand med farverige fisk, så er vi helt sikre på, at du vil komme til at elske Mauritius, for her er der fyldt med hvid sandstrand, et smukt koralrev og palmer der svajer blidt i vinden. På Mauritius er der plads til ultimativ afslapning ved stranden, men du kan også prøve kræfter med dykning eller oplevelser på vandreture i den tropiske regnskov. Her er du sikker på at komme langt væk fra den grå hverdag. Inden du rejser til den anden ende af verden, er det en god idé at have styr på alle de ting, der skal i kufferten, uanset om det er bøger, solcreme eller undertøj.

 

Tag på safari og oplev savannens vilde dyr helt tæt på

Hvis du ikke er så meget til badeferier og afslapning, men hellere vil have en ferie, der er pakket med oplevelser. Vil dette næste bud helt sikkert være noget for dig. For det er noget af det største at komme på safari i Sydafrika, hvor du får mulighed for at opleve ”the big five”. Ud over fantastiske dyr og smuk natur, giver en safarirejse dig også plads til god sydafrikansk mad og lækker vin. Det er en rejse, der helt sikkert vil blive husket i mange år.

 

Tag på storbyferie i The Big Apple

New York, New York, hvis der er en storby, man bare må opleve mindst en gang i sit liv, så er det New York. Centrum for utallige film, en masse fantastisk kultur og vidunderlige mad- og shoppingoplevelser. New York er bare noget helt særligt, og derfor bør alle også have muligheden for at opleve den pulserende storby med de gule taxier og den store Central Park, hvor newyorkerne kommer for at tage et afbræk i hverdagen.

 

Hvis du vil blive inspireret til mange flere rejsemål end de tre, vi har foreslået her, så vil vi anbefale at tage et kig forbi www.toptours.dk. Her kan du helt sikkert finde dit næste rejsemål uanset om det er storbyferie, badeferie eller en ferie i naturen.