Gode råd

Udnyt de muligheder du kan få for en ekstra bonus

By marts 4, 2019 No Comments

At udnytte de muligheder vi bliver præsenteret for er næppe en ny ting. Faktisk har vi i mange år altid været glade for at blive præsenteret for nye spændende muligheder, som potentielt i sidste ende kunne være med til at give os en ekstra lille gevinst.

Derfor er det heller ingen hemmelighed, at de danske bookmakers kan være særdeles gavmilde, når det kommer til nye spillere. Bookmakerne kæmper hårdt om at tiltrække nye kunder til deres butikker, og derfor finder man ofte rigtig gode tilbud, når man opretter sig hos en bookmaker. Faktisk er der så mange gode tilbud, at det kan være svært at navigere i junglen. Det er der heldigvis råd for. I denne artikel ser vi nærmere på, hvordan du bedst muligt kommer til at oddse gratis om rigtige penge.

Free bets er gratis odds og en risikofri bonus

Det kan som sagt være lidt af en jungle at lede efter steder, hvor man kan oddse gratis om rigtige penge. Der er nemlig mange forskellige begreber at holde styr på, og flere af dem betyder endda det samme. Den mest almindelige måde at oddse gratis er gennem såkaldte free bets. Disse kaldes også gratis spil eller frie spil og er bookmakerens version af et free spin.

Her får man kort sagt et odds betalt af bookmakeren. Indsatsen varierer naturligvis fra spil til spil, men de ligger typisk på mellem 100 og 200 danske kroner. Er man heldig får man dem gratis og uden svinger i valsen. Dette sker typisk på Oddset fra Danske Spil, hvor kampagnerne fra tid til anden er rigtig gode. Alternativt skal man spille et vist beløb før, man gør sig fortjent til et free bet. Det vil typisk være sådan, at man skal spille x antal kroner på en kamp før kampstart, hvorefter man får et free bet til livebetting under kampen.

Det man skal holde øje med, når man får disse free bets er for det første omsætningskravet. Ofte vil man se, at ens gevinst skal gennemspilles et bestemt antal gange. Dette skyldes naturligvis, at bookmakerne håber på at få deres penge hjem igen. Jo højere omsætningskravet er, jo sværere er det naturligvis også at få fritspillet sine penge.

Det andet man skal holde øje med er, hvordan gevinsten udbetales. Flere bookmakere udbetaler nemlig blot nettogevinsten. Dermed får man ikke sit indskud udbetalt. Spiller man sit 100 kroner free bet til odds 1,50 og vinder, får man kun de 50 kroner, altså selve gevinsten, udbetalt og ikke den fulde gevinst på 150 kroner.

Men risikofrie spil er ofte bedre…

Selvom free bets passer perfekt på definitionen af et free bet, vil et såkaldt risikofrit spil faktisk i mange tilfælde være bedre for dig som spiller. Ved et risikofrit spil satser man sine egne penge, men hvis spillet tabes, dækker bookmakerens ens tab. Man spiller altså for eksempel 100 kroner, og tabes spillet giver bookmakeren en 100 kroner at spille for. ’

Den store fordel ved risikofrie spil er, at der ingen omsætningskrav er på ens gevinst. Man kan frit udbetale sine hårdtjente gevinster ligeså snart, at de er vundet. På den måde er der ingen bånd, der binder en.

Omsætningskrav, hvis der er nogle, finder man kun på ens eget indskud, hvis man taber sine penge. Her vil man nogle gange opleve, at pengene skal gennemspilles en gang eller to.

Der er altså masser af muligheder for at oddse gratis, men det kræver, at man holder øjnene åbne for at finde dem. Derudover skal man selvfølgelig holde øje med de førnævnte faldgruber, da det som nævnt ikke er alt, der skinner som er guld.

Spil Ansvarligt | StopSpillet.dk | ROFUS.nu | Minimum 18 år