Hvis man er en af de mange fodboldglade danskere, er Unibet den ideelle spiludbyder. Bookmakeren har efterhånden nogle år på bagen, og har siden 2001 fået deres online bettingside oversat til dansk. I 2012 fik Unibet dansk licens hos Spillemyndigheden, og det betyder blandt andet, at man ikke skal betale skat af sine gevinster.

 

Spiludvalget er stort, hvor næsten alle sportsgrene er repræsenteret, så man kan satse penge på alt fra fodbold, tennis, ishockey og håndbold til floorball og surfing. Her er hver sportsgren delt op i forskellige lande, ligaer og turneringer, så man nemt kan finde sit favoritspil.

 

E-sport har taget store dele af verden med storm de seneste par år. Flere deltager i sporten, og den store interesse betyder også, at bookmakerne er begyndt at tilbyde odds på E-sport. Dette gør sig naturligvis også gældende for Unibet, hvor man kan spille på League of Legends, Counter Strike og meget mere.

 

Hvis man ikke er det store sportsmenneske, kan man også placere væddemål på begivenheder i politik og TV. Det betyder, at man blandt andet kan oddse på Vild Med Dans, X-Factor og gå internationalt og oddse på den næste der vinde Nobel prisen, USA’s næste præsident og meget andet.

 

Unibet bonusser

Inden man går i gang med at placere sit Unibet odds, skal man huske at hente sin bonus. Med denne bonuskode kan man få 200% i velkomstbonus op til et tusinde kroner.

Man bestemmer selv, hvilken velkomstbonus man vil tage i mod og hvor meget man ønsker at indbetale, når man aktiverer sin Unibet bonuskode. Man skal dog minimum indbetale 100 kroner for at kunne aktivere sin bonus. Der er naturligvis krav for velkomstbonussen, ligesom der er på alle andre bettingsider.

 

Få hjælp online

Det kan være svært at finde den bedste Unibet bonuskode i det store udvalg. Derfor kan det være en fordel at læse grundigt om de forskellige muligheder inden aktivering. Fælles for alle bonusser er, at der stilles krav. Der findes et skema, hvor alle gennemspilskrav til alle bonusser, som man kan få ved aktivering af Unibet bonuskoden, er samlet. På den måde kan man nemmere få et overblik, og træffe det ideelle valg, der passer til sine præferencer og behov. Det er vigtigt at være opmærksom på, at regler og vilkår kan ændre sig løbende. Derfor skal man huske altid at læse reglerne hos Unibet, inden man tager imod sin bonus.

Spil Ansvarligt | StopSpillet.dk | ROFUS.nu | Minimum 18 år