Diverse

3 årsager til at du bør bruge selvbruner i stedet for at tage sol

By januar 6, 2023 No Comments

Overvejer du at begynde at gøre brug af selvbruner i stedet for at tage sol, men du er samtidig ikke helt overbevist? Så kan du læse med her. Der er nemlig mange årsager til, at du bør bruge selvbruner i stedet for at tage sol. Nogle af disse årsager vil vi liste op for dig nedenfor i denne artikel – så læs med! 

Selvbruner er langt sundere end solens stråler

Den største årsag til at du bør begynde at bruge selvbruner i stedet for at tage sol er sundhed! Det er nemlig meget usundt at få for meget sol. Solen er faktisk også skadeligt for dig, før du overhovedet er blevet forbrændt. Solens stråler er nemlig meget kraftige og dette kan have betydningsfulde konsekvenser for dig. 

Solen fremmer hudens aldringsprocess, hvilket betyder at du hurtigere får rynker eller pigmentfejl. Mange vil gerne undgå at få rynker – og selvom dette ikke er en mulighed, kan du altså udskyde hudens aldringsprocess, hvis du beskytter dig selv imod solen. 

Yderligere kan solens stærke stråler også være med til at fremprovokere hudkræft. Dette er selvfølgelig det allerværste scenarie! Dog sker det, og det er derfor vigtigt at man bruger nok med solcreme, når man opholder sig i solen. 

Du får hurtigere en god kulør med selvbruner

Hvis du er typen, som meget gerne vil have en flot kulør – og bruger en masse tid på at få den – vil det måske glæde dig, at du hurtigere får en flot kulør med selvbruner. For at få en god kulør fra solens stråler, kræver det nemlig, at du bruger en masse tid på at ligge og vende og dreje dig på solsengen. 

Hvis du bruger selvbruner i stedet for at vende dig i solen, kan du hurtigt opnå en god kulør. Du kan derfor bruge tiden på din ferie på en masse andet! Og hvem vil ikke gerne ud og udforske? Nu har du tiden til det. 

Få en god kulør hele året rundt med selvbruner! 

Det kan være frustrerende, når vinteren kommer og solen er på vej væk – specielt hvis du endelig har fået opbygget en lækker kulør i løbet af sommeren. Med selvbruner kan du fortsat fastholde en god kulør i vintermånederne og du er dermed ikke afhængig af solens stråler for at være tilfreds med din hud. 

Med a Hint of summer er det farvel til blege ben i løbet af vinteren – og hvem kan ikke værdsætte det?