Diverse

Sådan indretter du et godt kontormiljø

By januar 9, 2023 No Comments

Er du ved at indrette din virksomhed i nye lokaler? Måske I bare trænger til en ordentlig renovering, hvilket næsten kan være det samme. I hvert fald, findes der mange ting og sager, man skal være opmærksom på, når man skal indrette et kontor bedst muligt. Så læs med her, hvis du har brug for lidt hjælp.

Følg de ansattes behov

Det mest væsentlige for et godt kontormiljø er, at alle medarbejdere kan se sig selv og sine behov i indretningen. Hvis du har en medarbejder, som foretrækker at sidde alene, kan du muliggøre dette med en afskærmning, som kan flyttes rundt. På denne måde, er vedkommende altid velkommen til at tilslutte sig det fælles rum. Hvis du har en afdeling, som sparrer med hinanden, giver det selvfølgelig mening at placere dem sammen og overfor hinanden. Hver person skal have et skrivebord og en stol, og det er klart lettest, hvis du nulstiller, og giver alle lige faciliteter. Det er en god idé at overveje et hæve-sænke-bord, så man selv kan vælge, om man sidder eller står.

Idéudvikling og tilgængelighed

Når det kommer til drøftelser af idéer eller møder, er det essentielt at have et Whiteboard, og du kan overveje, om I også skal have whiteboards ved hvert skrivebord, så medarbejdere har mulighed for at sætte sit eget præg på stedet. Når det kommer til elektronik, er der nok at tale om, men det væsentligste er næsten tilgængelighed for dette. Det vil sige, at der skal være rigeligt med stikkontakter og forlængerledninger, og husk printeren. På et kontor skal der være plads til opbevaring for hver enkelt medarbejder, men også opbevaring af fælles tilgængelige papirsager. Så husk reolsystemer og rigeligt med mapper. Apropos tilgængelighed, så skal kaffeautomaten helst være inden for rækkevidde. Så er der ro og orden på kontoret.