Erhverv

Coronaen har taget hårdt på erhvervslivet

By marts 27, 2022 No Comments

Som vi alle ved har coronaen taget hårdt på os alle. Vi har skulle blive hjemme, og isolere os for at passe på vores kære og ældre i samfundet. Det tog specielt hårdt på erhvervslivet. Flere virksomheder fik lov til at låne sig ud af deres problemer, grundet corona. De havde ikke nogen indtægt under de to nedlukninger Danmark havde i foråret og et halvt år efter, som varede hele vinteren. På Thisted netavis kan du læse mere om coronaens indvirkning på virksomhederne.

Flere virksomheder måtte tænke kreativt

De prøvede at tænke kreativt for at komme udenom de strenge regler, som gjorde at de ikke kunne tjene penge. Nogle butikker fik lavet hjemmesider til online salg. Restauranter lavede små take away pakker, som man kunne komme og hente som et forsøg på at holde sig oven vande. Mange klarede heldigvis krisen og kom ud på den anden side uden at skulle dreje nøglen om. Thisted er en by, som har mange restauranter og hoteller, som ligger langs med hovedvejen i byen, som ligger lige ned til vandet, så man får en super flot udsigt over vandet når man spiser.

Coronaen er væk og sommeren er på vej

I marts var der 2 års dag for den første nedlukning i Danmark og det var første gang vi hørte om Covid-19, som nu til daglig bliver kaldt corona. Men her to år efter med 2 nedlukninger bag os og en masse vaccinesnak, er vi på den anden side. Vi tester os ikke mere, kun med hjemmetest, man selv skal købe i supermarkeder. Der er ingen daglige updates på, hvor mange nye smittede der er pr dag. Det er forår, solen skinner og sommeren nærmere sig. Man nævner ikke corona mere og man skænker den ikke en tanke. Vi går en ny tid i møde. Byer, som Thisted, får en god sommer.