Er der noget man ikke kan regne med i Danmark, så er det vejret. Den ene dag falder sneen så smukt, den anden øser det med det ferske regnvand. Derfor skulle man tro at sådan noget som en sneslynge til landmandens traktor ikke var nødvendigt, men hos DK-tec.dk er man ikke helt så sikker.

Det er ikke til at vide, om der i morgen ligger sne i den lange indkørsel, og skulle det hænde – ja, så er det altid godt at have en sneslynge at påsætte traktoren. Hos den fynske virksomhed, DK-tec.dk har de et bredt udvalg af både sneslynger, fejemaskiner og andet brugbart påhæng til din traktor.

Fynsk forhandler hjælper med vinterudstyret

DK-tec.dk har et bredt varesortiment, og gør en indsats for at informere kunderne på bedste vis. Det betyder også, at virksomheden har et showroom placeret i Nyborg, hvor man kan komme og se produkterne, samt få sig en vejledende snak med de ansatte. For DK-tec.dk er det vigtigt, at kunderne føler sig godt informeret og rustet til at bruge de produkter, som er nøje udvalgt og hentet fra producenterne. Og når den danske vinter for alvor vælger at vise markere sin ankomst, så skal man kunne stå klar med udstyret. Bortset fra de ovennævnte redskaber, udbyder virksomheden også saltspredere til køretøjer – traktorer såvel som firehjulstrækkere. Vil man gerne bare have fjernet det værste i indkørslen, tilbyder DK-tec.dk også håndførte centrifugalspredere. Det skal være overskueligt og nemt at gå vinteren i møde – selv i Danmark. Har man ikke i forvejen en traktor til brug, kan man hos DK-tec.dk tilmed erhverve sig denne. I showroomet er der mulighed for at tage et nærmere kig på disse.

Kvalitet og konkurrencedygtighed

Hos DK-tec.dk tror man på ægte kvalitet og konkurrencedygtige produkter. Derfor er alle udstyr kvalitetssikrede og afprøvede, så kunderne trygt kan påbegynde arbejdet i privat- eller virksomhedsgrund.