Den nordjyske virksomhed, Datamarked.dk ApS, har haft stor succes med at sælge brugte bærbare computere og reservedele. Sidenhen er deres sortiment udvidet til nu at inkludere alverdens elektronikmærker og enheder. Den populære netbutik tilbyder enheder og reservedele, som er både kvalitetstestede og CE-mærkede. Derfor oplever Datamarked.dk ApS en stigende popularitet.

Den bærbare computer er uundværlig for langt de fleste danskere. Den bruges til studie, arbejde, hobby og hygge og er et vigtigt redskab i vores hverdag. At købe ny bærbar computer er en større investering, som mange kan have svært ved at få råd til. Ønsker man tilmed en bærbar af et bestemt mærke, skal man lede længe efter en god pris. Derfor vælger mange også at købe deres bærbare computer eller specifikke computerdele brugt online, da man kan spare mange penge på elektronik på denne måde.
Når man køber brugt elektronik og reservedele online, er det dog også vigtigt at have sine forholdsregler, og usikkerheden omkring køb af brugt elektronik er ikke uden grund.  Sørger man ikke for at handle hos webshops, hvor specialister står bag, kan man risikere at købe et produkt, som hurtigt går i stykker.
Markedet er dog alligevel voksende, og mange danskere er ved at få øjnene op for muligheden for brugt elektronik. Derfor er det også, at den nordjyske virksomhed, Datamarked.dk ApS, har fortsat stigende succes med at forhandle elektronik og reservedele til bærbare computere online.

En virksomhed med vokseværk

Datamarked.dk ApS har siden deres opstart tilbage i 2005 oplevet en vækst, som de fleste virksomheder sjældent oplever. Når man som Datamarked.dk ApS går fra at have et 40 kvadratmeter stort lager til at have en facilitet på over 2.000 kvadratmeter samt over 100.000 varer tilgængelige, vidner det om en ordrebehandling og kundehåndtering, hvor professionalisme og fokus på kvalitet gør sig gældende. Vokseværket har i den grad sat sine spor på den nordjyske virksomhed, der nu tilbyder et væld af reservedele og brugte enheder indenfor forskellige kategorier og mærker.

Et CE-mærket sortiment af reservedele til bærbare computere

Datamarked.dk ApS’ succes bunder også i et sortiment, der tilbyder elektronik og reservedele til alle typer mennesker. Uanset om man er tilhænger af Apple, Samsung, HP eller et helt andet mærke, er det muligt at finde det, man foretrækker. En afgørende faktor, der har givet Datamarked.dk ApS’ sortiment positiv omtale, er, at den enkelte reservedel og enhed er kvalitetstestet for at sikre kunderne, at de ikke køber elektronik, der ikke virker. Derfor er det også, at Datamarked.dk ApS’ varer er CE-mærkede, hvilket betyder, at virksomheden har gennemgået forskellige trin, hvor produkterne kvalitetstestes og en risikovurdering laves. På den måde kan man som kunde føle sig tryg, når man handler hos webshops som Datamarked.dk ApS. Er man dog stadig i tvivl kan man altid kontakte virksomheden – både før, under og efter en handel.

Klik her og se det store udvalg af reservedele til bærbare computere og meget mere.