Tøj og mode

Desværre er de færreste ting gratis

By november 1, 2020 No Comments

Vi lever i dag i en kultur, hvor vi har et meget stort forbrug. Og med det er der også fulgt en masse prisstigningerne. Det betyder, at de før så billige ting, der er mange af os, der husker fra barndommen i dag koster en del mere, og det er noget, der kan blive ved med at komme bag på os. Og fortsætter vi i den retning, vil vi også blot opleve, at priserne vil blive højere og højere – og det har især én konsekvens. I dag er der nemlig ikke noget, der er gratis.

Det er et strategisk træk

Alt har en pris. Og det kan godt være, at der her ikke altid er tale om en økonomisk beløb, men så skal du nok komme til at betale på en anden måde. Det kan for eksempel være i arbejdstimer, som du lægger, det kan være ved, at du giver nogle oplysninger blandt andet ved at signe up til et nyhedsbrev, eller det kan være fordi, du tidligere har foretaget et køb. Der er derfor bagtanker bag alt, og derfor skal du altid føle dig en smule skeptisk, når du hører, at der er noget, der er gratis – for er det virkelig det?

Det kan være hårdt at bære økonomisk

Når alt er blevet så dyrt, kan det for nogle også blive svært at betale for de ting, som der er behov for. Derfor findes der i dag også mange forskellige former for lån, som kan bruges på alle de ting, der desværre ikke kommer dumpende gratis ned i skødet på os.

Før man tager et lån, er det dog vigtigt, at man har tænkt sig godt og grundigt om. Et lån skal altid være det sidste valg, og derfor skal du sørge for, at der ikke er andre alternativer, før du opdager det.