Shopping

Det får du brug for til at dække det perfekte festbord

By maj 31, 2021 No Comments

Annoncør: Fineste ting

Skal du i gang med at arrangere en fødselsdagsfest, barnedåb eller et bryllup? Planlægningen af sådanne arrangementer er afgørende, og det er din garanti for en vellykket fest. Du skal blandt andet finde ud af hvem, hvad og hvornår. Derudover er borddækningen også noget, som rigtig mange finder svært – for hvordan dækker man lige det perfekte festbord?

Tag udgangspunkt i dit yndlingsstel

Er du indehaver af en stor kollektion Royal Copenhagen stel, eller har du et andet stel, som du bare rigtig gerne vil vise frem? Så er dit næste arrangement måske en oplagt mulighed for netop dette?

Skal der være smæk på farverne på dit bord, så find blomstrede og farverige designs fra GreenGate. Stentøjet fra GreenGate står flot i sit franske udtryk på ethvert festbord.

Lav en bordplan og dertilhørende bordkort

Når du arrangerer en fest, er det også op til dig, hvordan dine gæster skal placeres ved bordene. Nogle vælger at undlade en bordplan, hvorimod andre foretrækker det. Her er et par fordele ved at lave en bordplan:

  • Du har indflydelse på, hvilke mennesker der skal mødes og dermed lære hinanden at kende. Det er smart, hvis du holder fest med gæster fra flere familier.
  • Du kan sammensætte menneskerne alt efter gruppe såsom børn, voksne, familiemedlemmer og lignende.
  • En bordplan sætter stemningen til din fest og få gang i snakken.

Lad borddækningen afspejle festens tema

Er der et bestemt tema for din kommende fest? Så kan du lade borddækningen og festens pynt afspejle det. Er der for eksempel tale om et sølvbryllup, bør du gå efter en borddækning i sølv. Arrangerer du en fødselsdag for en, hvis yndlingsfarve er blå? Så lad borddækningen være præget af blå pynt. Tager du højde for festens tema, når du dækker bordet, skabes der en rød tråd mellem festen og borddækningen.