Shopping

Sådan får du børneværelset op til dato

By juni 29, 2021 No Comments

At skabe et rum, som din lille kan lege og vokse i, kan og bør være en sjov oplevelse. Når det er sagt, kan det også være en udfordrende en. Når det kommer til et smukt, funktionelt værelse, som dit barn vil elske både nu og i de kommende år, er det en ret svær ting.

Læs videre og få inspiration til hvordan du gør det.

Væggene

Væggene er en ting, der er værd at overveje, hvis du ønsker at designe et børneværelse med masser af personlighed. Tænk ikke bare på dedikeret børnetapet. Mønstre kan se helt rigtigt ud og findes normalt i en række farver, der passer til alderen på værelsets ejer. Når det kommer til farve, har malede vægge fordelen ved at være relativt hurtige og nemme at opdatere i fremtiden. Husk dog, at jo mørkere farven er, jo flere gange skal du male over det i fremtiden. Farver giver værelset et personligt look, som børn elsker.

Pynt og legetøj

Hvis du designer et børneværelse, som også skal være et legerum, er god opbevaring nødvendigt. Hvad du vælger til dit børn, vil i høj grad afhænge af dit barns alder, hvad de kan lide at lave, og hvor meget plads du har. Det er dog umagen værd at finde ting med dobbelt formål – et tæppe med racerbanedesign, et lavt bord med opbevaring nedenunder, osv. Du kan læse mere om lækkert legetøj på denne side.

Simpelt

Når det kommer til børneværelser, er mindre normalt mere. Ved at holde indretningen enkel og møbleret til et minimum skaber du mere plads til at lege i og giver et neutralt værelse, der let kan opdateres, når dit barn vokser. Tænk som dit barn; ved at sætte dig selv i dit barns sko kan du nemt skabe et rum, der er lige så funktionelt, som det er sødt.