Gode råd

Det skal du overveje, når du vælger en billig a-kasse

By maj 11, 2022 No Comments

Der er flere forskellige fordele ved at være medlem af en a kasse – dette er måske også grunden til, at rigtigt mange danskere er meldt ind i en solid a-kasse, der fungerer som et sikkerhedsnet, når det hele ramler, uheldet er ude, og man står tilbage som arbejdsløs. Der er flere forskellige ting, man skal overveje, når man vælger en a-kasse – herunder eksempelvis om det skal være med eller uden fagforening. Vil du vide mere om, hvordan du vælger a-kasse? Læs med herunder.

Med eller uden fagforening?

Et af de store spørgsmål man kan stille sig selv, når det kommer til valg af a-kasse er: med eller uden fagforening? Nogle gange kan det være en stor fordel at vælge en a-kasse, der er tilknyttet en fagforening. Der kan være rabat og andre fordele forbundet med dette. Valget er helt dit eget!

Kontingent og betalinger

Når du skal vælge din a-kasse, er det vigtigt, at du overvejer de kontingenter, der skal betales til a-kassen. Alle a-kasser er forskellige, og derfor findes der også både dyre og billige a-kasser. Det kan være en fordel at investere i en dyrere a-kasse, da dette ofte bringer flere muligheder, hvis du skulle ende som arbejdsløs. Læs meget mere om disse muligheder herunder.

Udvalg og muligheder

Som tidligere nævnt kommer der med en a-kasse mange forskellige muligheder og udvalg. En a-kasse kan eksempelvis være med til at sikre dig, at du som arbejdsløs kan komme på forskellige kurser, så du hurtigt kan komme på arbejdsmarkedet igen. Nogle a-kasser tilbyder desuden opkvalificerings kurser og efteruddannelse for kunder af a-kassen. Derudover er du med en sikker og professionel a-kasse sikret dagpenge og indkomst, hvis du skulle blive arbejdsløs.

Nu er du klar til at vælge den a-kasse, der passer bedst til dig! Måske bliver du overrasket.