Gode råd

En (næsten) gratis måde at se sport på

By november 13, 2018 No Comments

Det er nemt, det er lovligt, og det er (næsten) gratis: Live streaming af sport hos bookmakerne. Du skal sørge for at have penge stående på din sportssaldo – men der er intet krav til, hvordan du bruger disse – og så er der ellers signal. Læs med her, hvis du er træt af at betale for et dyrt TV-abonnement, når du skal se sport.

Din smarte genvej til live-sport

Glem alt om abonnement: Hos bookmakerne stempler du ind, som det passer dig. Du kan altid tjekke dagens program og se, om der er noget, som frister, inden du beslutter dig for at sætte penge ind på sportssaldoen og kigge med.

Du opretter blot en konto hos en af de spiludbydere, der reklamerer for live streaming. Bagefter indbetaler du penge, og så længe de står på din konto, er der åbent for signalet til de begivenheder og kampe, spiludbyderen har rettigheder til.

Der gælder GEO-restriktioner på signalet, men sidder du på en dansk adresse, behøver du ikke være bekymret. Det betyder ikke, at du kan se alt sport i hele verden, men en god del. Dog må du eksempelvis lede forgæves efter Premier League og Superligaen.

Stream fodbold direkte hos bookmakerne

Bookmakerne udbyder live streaming til et hav af forskellige sportsgrene, heriblandt den populære fodbold. I skrivende stund kan du hverken se La Liga eller Serie A i TV, eftersom ingen kanaler har sikret sig rettighederne. Det kan du til gengæld hos bookmakerne! Du kan også se Bundesliga, Ligue 1, Æresdivision, de engelske pokalturneringer og meget andet. Til gengæld kan du ikke se Superliga, Premier League, Champions League og Europa League.

Bookmakerne markerer typisk, med et lille streaming-symbol, om din foretrukne begivenhed er udbudt til live streaming. Ser du symbolet, er det bare at læne sig tilbage og vente på kampstart. Når begivenheden først kører, kan du glæde dig over, at der ikke forekommer nogen reklamepauser. Nogle begivenheder kommenteres på engelsk, mens du på andre bare får den almindelige lyd igennem.

Det eneste minus ved live streaming hos bookmakerne er, at billedet, som du kigger på, er begrænset i størrelsen. Kan du leve med et lille billede, så er det bare at gå på opdagelse i bookmakernes enorme udbud af live streaming.