Gode råd

Familieliv – så mange penge kan du spare ved simpel planlægning

By november 13, 2018 No Comments

Har du mistet overblikket over din families økonomi, og ved du ikke rigtig, hvor mange penge i egentligt kan spare, og hvor i betaler for meget? I denne guide giver vi dig et par gode tips til at få mere luft i budgettet ved lidt simpel planlægning. Det kan nemlig være dyrt at have børn og man vil jo gerne give dem det hele. Så lad os kigge nærmere på hvor der kan spares.

Ønsk dig de praktiske ting til hjemmet

I fødselsdagsgave og julegave, kan du ønske dig alle de praktiske ting til hjemmet, så du ikke selv lige har råd til i hverdagen. Planlæg hvad præcis det er i mangler og skriv dem ned på din ønskeseddel og lad gæsterne vide at det er det her du ønsker dig. Der er ikke nogen grund til at ønske sig et par stiletter mere hvis du allerede har 5 par derhjemme, men du mangler et brusehoved til bruseren. Vær praktisk og ønsk dig praktiske ting, det gør ofte det hele lidt lettere.

Der kan spares mange penge på madbudgettet

En af de ting som mange danskere kan spare rigtig mange penge på er på madbudgettet. Næsten alle går ud og handler hver eneste dag og køber ting som de kun bruger halvdelen af. Lav en god madplan for en uge af gangen og planlæg 2-3 retter som skal spises i løbet af ugen og lav så store portioner så der er til flere dage af gangen. Det giver dig både en masse tid i overskud i og med du ikke skal handle ind og lave mad hver dag, men det kan altså også spare dig for mange penge, to fluer med et smæk. På denne side kan du finde en masse gode opskrifter og andet til dine børn. Sæt dig ned sammen med dine børn og find nogle ting de gerne vil spise og bliv enige om en god madplan for hele ugen.

Køb brugt og få en mere personlig stil i hjemmet

Er der nogen grund til at dine børn skal have en helt ny barnevogn som de bruger få gange? Hvorfor ikke købe den brugt og spare både din pengepung og miljøet for en masse. Køb små gamle, brugte træfigurer og gør værelset mere hyggeligt og personligt, du kan hurtigt finde unikke ting som ikke andre har, på stjernebarn.dk kan du finde artikler og guides til indretning af børneværelset.. Det behøves ikke kun at være ting til indretning, det kan ligeledes være børnetøj og andet som du kan spare mange penge på.