Diverse

Få dig en billigere forsikring til din bil

By september 20, 2021 No Comments

Forsikringer kan hurtigt komme til at løbe op i de høje numre, selvom du gør, hvad du kan, for at holde det lavt. Det gør de, fordi der er mange forsikringer, du efterhånden er nødt til at have – enten fordi det er dine behov, eller fordi de er lovpligtige. En af de forsikringer, der er lovpligtige, er en ansvarsforsikring til din bil. Det kan hurtigt blive dyrt, alt efter hvilken forsikring du vælger. Så hvordan kan du sørge for, at de lovpligtige forsikringer ikke er dem, der spiser hele din opsparing?

Giv din selvrisiko en tanke

I enhver bilforsikring er der også en selvrisiko. Det er den del af beløbet, du selv skal betale, hvis uheldet er ude, og der sker noget med enten din eller en andens bil. Selvrisikoen er dog en af de ting, der varierer fra bilforsikring til bilforsikring, så hvis du har et stramt budget eller bare ikke vil bruge den store sum penge på forsikringer, så bør du vælge en bilforsikring med en høj selvrisiko.

Det fungerer på den måde, at hvis du skruer op for din selvrisiko, så falder den månedlige eller årlige pris, og på den måde bliver det muligt for dig at spare penge.

Hav din skadehistorik i mente

Når din forsikring skal indover og dække et større beløb, tæller det som en skade. Mange forsikringer holder øje med eller beder om din skadehistorik, så de derudfra kan regne et cirkatal på, hvor stor risiko der er for fremtidige skader. Et lille rids eller et punkteret dæk tæller ikke som en skade.

Hvis din forsikring ser, at du har en ren skadehistorik, er de mere sandsynlige til at give dig en bedre pris, der passer godt ind i dit budget. Det er de, fordi tidligere skader øger risikoen for fremtidige skader, som forsikringen skal indover og dække.