Diverse

Gratis seværdigheder i Nordsjælland

By september 26, 2021 No Comments

Alting behøves ikke nødvendigvis koste penge. Faktisk er der en masse gratis seværdigheder rundt omkring i landet – herunder Nordsjælland. Så uanset om du er bosættende i området, eller skal på ferie hertil, så giver vi dig nogle gode tips til gratis seværdigheder i Nordsjælland. Læs med herunder og bliv inspireret.

  • Besøg de skønne strande nær Helsingør. Her kan du samle muslingeskaller om efteråret, og bade om sommeren.

  • 20 km afstand fra Helsingør og 12 km fra Hillerød ligger fantastiske Esrum Sø. Her er der rig mulighed for at både bade, sejle og fiske.

  • Gå en tur rundt omkring Kronborg, hvor du kan nærstudere alle dine gamle kanoner. Er man under 18 år, så har man ovenikøbet gratis adgang til det fascinerende slot.

  • Der er en masse flotte cykelruter omkring Nordsjælland, hvor man kan få set en masse smuk natur.

  • Jægersborgs Dyrehave bør også nævnes, hvor du kan opleve naturen fra sin absolut bedste side. I det 1000 hektar flotte område løber der hjortevildt rundt til stor fornøjelse for både børn og voksne.

Hold dig opdateret om lokalområdet
Det kan være en smule vanskeligt at opsnuse hvor og hvad der sker i ens lokalområde. Her kan det være en god idé at holde sig opdateret på netaviser. Klik ind på Helsingør Netavis, hvor de fra tid til anden jævnligt opdaterer med nyheder omkring seværdigheder, events og diverse arrangementer.

Inde på netavisen kan du således blive inspireret til den næste spændende udflugtstur.

Smør madpakken hjemmefra
Noget af det, som ofte kan koste knaster på udflugtsturen, er maden. Et godt sparetip er at smøre madpakken hjemmefra, og medbringe en flaske vand. Hvis I er en stor familie, så kan man lynhurtigt spare flere hundrede kroner på denne facon.

På denne måde kan I også komme ud og se nogle seværdigheder, som kræver indgangsbillet.