Bolig

Få nyheder fra din kommune på en netavis

By januar 10, 2023 No Comments

Ud over at læse nyheder fra hele landet, kan være rart at holde sig opdateret på, hvad der foregår i din egen kommune. Derfor findes der en netavis skabt til hver enkelt kommune i Danmark. Her kan du læse om alt fra artikler om erhverv til kultur, og desuden følge med i politiets lokale arbejde.

På den måde kan du altid holde dig opdateret på dit lokalområde, og se hvilke arrangementer der afholdes i din by. Her kan du læse mere om din lokale netavis:

Deltag i den lokale politik og debat

I din lokale netavis kan du blandt andet læse om, hvilke politiske emner der tages op i din kommune, men også i hele landet, læs mere her. Når du får nyheder fra de store og landsdækkende medier, får du ikke altid information om, hvad der sker i netop din kommune. Men det har du mulighed for med denne netavis.

Er du særligt engageret i det politiske liv, har du også selv mulighed for at indsende nyheder og læserbreve, som kan blive lagt op på siden. På den måde kan du selv være med til at bidrage til lokalavisen, og deltage i debatterne online.

Se hvilke begivenheder afholdes i din kommune

På din lokale netavis kan du holde dig opdateret på, hvad der sker i kommunen, og du har mulighed for at se hvilke arrangementer der afholdes. Det kan være at der afholdes en koncert eller festival, eller at en ny kulturinstitution åbner.

At man kan holde sig opdateret på, hvad der sker i sin egen kommune, kan bidrage til fællesskabet for byerne, hvor man kan samles til de forskellige arrangementer. Det kan også være, at der åbnes en ny svømmehal, hvor hele familien kan tage af sted på en udflugt. Du kan derfor være med til at støtte op om de lokale initiativer.