Elektronik

Fordelene ved store, amerikanske køleskabe

By december 14, 2018 No Comments

Når man hører de fleste tale om amerikanere, så kommer der mange fordomme på bordet. En af de fordomme der nævnes oftest er, at amerikanerne er overvægtige. Det er godt nok ikke alle sammen som er overvægtige, men det er rigtigt nok, at Amerika er en af de nationer i verden, hvor den største andel af beboerne er overvægtige. Det kan der være mange årsager til, men man kan måske finde en del af årsagen, når man kigger på deres køleskabe. Ikke i køleskabet men på køleskabet.

Amerikanske køleskabe er nemlig generelt større end dem, vi har i Europa. Størrelsen på ens køleskab afgør selvfølgelig ikke, om der er større risiko for, om man bliver overvægtig eller ej. Måske har det endda den modsatte effekt. Ikke desto mindre findes der flere fordele ved at have et amerikanerkøleskab. Find jeres her i dag.

Muligt at købe stort ind

Det er aldrig fedt at blive begrænset af andre faktorer end en selv. Man vil altid hellere have frie rammer til fx at gøre eller købe, det man har lyst til. Men sandheden er, at vi bliver begrænset hver dag. Især når vi er ude og handle møder vi begrænsninger. Hvor meget har man råd til, hvor meget kan man bære, hvor meget kan der være i bilen og er der nu plads i køleskabet. Det er alle spørgsmål der melder sig, hvis man bliver ved med at finde gode tilbud. Med et stort amerikansk køleskab kan man i det mindste fjerne en af disse faktorer, da man altid vil have godt med plads i køleskabet.

Perfekt til den store familie

Store familier er måske i virkeligheden også noget der i højere grad hører den Amerikanske kultur til. I Danmark fødte den enkelte kvinde i gennemsnit 1,7 børn i år, imens dette tal er lidt højere i USA. Men så store familier som mange amerikanere er en del af, så er det også nødvendigt med store køleskabe. En familie med 6 – 8 medlemmer vil i hvert fald have det svært, hvis deres køleskab er af standard europæisk størrelse.

Undgå madspild

Når der ikke længere er plads i køleskabet, så ender man ofte med at skulle smide noget ud. Det bliver selvfølgelig ikke det, man lige har købt, men det bliver stadig noget som måske kunne spises. Madspild er et kæmpe problem, og det vil måske blive mindre slemt, hvis vi bare havde større køleskabe. Med et amerikanerkøleskab vil man have plads nok til at kunne nå at spise samtlige madvarer, inden der bliver for lidt plads.