Diverse

Kom billigt afsted på ferie i påsken

By december 14, 2018 No Comments

Hvis I ikke har mulighed for at komme afsted på ferie i sommeren 2019, eller hvis I ikke kan vente helt til sommer med at få styret rejselysten, kan I med fordel overveje at rejse i påsken, hvilket er et koncept, som flere og flere danskere benytter sig af. Budgettet er som oftest afgørende for ferien, men der findes forskellige fremgangsmåder til en billigere ferie, hvis I gerne vil afsted i påskeferien. Her følger en lille guide, som forhåbentlig kan klæde jer bedre på til rejsejagten.

 

 

Påskedestinationer

Hvis I påtænker at blive i Europa, så er påsken oplagt til en storbyferie, hvor der er dømt kultur og sightseeing for alle pengene. Hvis I vælger en by i Vest- eller Sydeuropa, kan I måske også være så heldige, at der er tilstrækkeligt varmt til at tage på stranden og bade. Hvis I imidlertid vil være sikre på en ferie med den helt rette sommerstemning med et varmt klima, eksotiske omgivelser med sol, hav og strand, kan det være hensigtsmæssigt at tage på en billig charterferie lidt længere væk, som f.eks. Tyrkiet, Egypten og det sydligste Grækenland. Hvis I følger linket her, kan I finde et stort udvalg af billige rejser i påsken.

 

Billig ferie – hvordan?

For at komme afsted så billigt som muligt er I naturligvis nødt til at planlægge i god tid. Indkreds jeres ønskedestinationer, så I kan researche og prissammenligne bedst muligt. Det er også en rigtig god idé at være så fleksibel som muligt hvad angår rejsetidspunkter, hoteller, fly mv. Når det kommer til overnatning, bør I, medmindre I har fundet en billig charterferie, overveje og afsøge mulighederne for en Airbnb-løsning, som ofte kan spare jer en del penge. Hvis I dropper flyet og tager bilen, kan der også være fornuftige penge at spare – især hvis I kan støve en aftale op om en gratis lejebil.