Julen er slut, og endnu et koldt forår står for døren. Det betyder nytårsfortsæt i lange baner, og det betyder, at det er slut med den fede julemad, som nu skal skiftes ud med fitness og broccoli. Men hvorfor er det nu, vi er så glade for at droppe den søde helligdagsforkælelse og skifter den ud med noget, vi mildest talt ikke gider alligevel? Og hvorfor er det, man ikke kan få lov til at nyde starten på det nye år med manér? Det er der faktisk ingen reel årsag til, og i dette indlæg har vi fokus på, hvordan man kan supplere den hårde nytårskur med lidt selvforkælelse, så året ikke skydes i gang med lavt selvværd og triste miner.

Gaver hører ikke kun julen til

Vi ved godt, at julen er gavernes fest, og det kan være svært rigtigt at se, hvornår man ellers skulle uddele gaver til de mennesker, man holder af. Men sådan behøver det faktisk ikke at være, for selvom gaver unægtelig er en omkostning, ikke alle ser frem til hvert år, er det også en gestus, man kan få utrolige tilbagemeldinger på. Faktisk er det lidt af et værktøj, man sagtens kan udnytte, hvis man er i en periode, hvor løjer og spas er en mangelvare. Og det er ikke noget, man skal kimse af.

Gaven til den perfekte mand

Selvom det ikke altid er ideelt, er din partner en refleksion af dig som menneske, og derfor er det vigtigt, at man ikke lader sin partner valse rundt i alt for slattent kluns. Og det gælder da i særdeleshed i de kolde vintermåneder, hvor man netop har behov for at vise, at man er med på de nyeste moder. En perfekt gave til manden, der ikke mangler noget, er derfor en lækker skovmandsskjorte, som for alvor fremhæver de krigeriske nordiske aner. Skovmandsskjorten er nemlig kendt for at have den fantastiske evne, at den kan fremstille enhver herre med stil og maskulinitet, hvorfor den burde være fast inventar i enhver herregarderobe. Har din mand derfor ikke en lækker tyk skovmandsskjorte i klædeskabet, er det bare med at få anskaffet ham en eller to. Det ville være den perfekte gave til partneren, der oven på alle nytårsstrabadserne har behov for lidt forkælelse. Se udvalget her.

En gave, der er en kvinde værdig

Hvis man modsat ovenfor ikke leder efter en gave til herren i huset, men mangler en lille ekstra vintergave til sin kvinde, skal man holde sig langt fra tøj. Tiden efter nytår er en tid, hvor den moderne kvinde for alvor går amok med at pleje sin krop, og det vil derfor være en fatal fejltagelse at anskaffe et stykke tøj, hvis der alligevel er lagt i kakkelovnen til en make-over. Men en ting, man aldrig går galt i byen med, er smykker. Og hvis man gerne vil vise, at man værdsætter sin partner, er det nok det sikreste valg, man kan træffe. Gå ikke på kompromis med det søde liv, bare fordi det er blevet et nyt år. Følg ovenstående tips og forsød hverdagen en lille smule.