Diverse

Gode og billige oplevelser i skønne København til mandeturen

By oktober 2, 2019 No Comments

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Skal du og drengene på tur til København, så er der rig mulighed for at få en fantastisk tur i mændenes tegn, helt uden at ruinere hele budgettet. Der er nemlig mange forskellige aktiviteter og muligheder for festlige aftener og sjove dage, hvis I blot planlægger efter det. Vi kommer med gode bud på nogle aktiviteter for jer, som ikke koster jer særlig meget. På den måde får I råd til meget mere på hele turen.

Start til en koncert

Normalt er koncerter en halvdyr fornøjelse, men i København kan det være en anden sag. I sommerhalvåret vil der hver fredag være koncerter i Tivoli. Dermed skal du blot betale for entré for at høre en fantastisk koncert med nogle stærke navne. Du kan altid finde programmet på Tivolis hjemmeside. Dette er et godt sted at varme op inden en festlig fredag aften i Københavns gader.

Den gode bytur

Hvad er mere oplagt efter en god koncert end en aften ude med det gode selskab? Faktisk er der rig mulighed for at finde forskellige barer og klubber i København, der er særligt gode til mænd. Læs mere her om gentlemens club København og find jeres foretrukne sted. Ofte vil du finde de fleste inde i København K, der også er området, hvori Tivoli ligger. Dermed har I nemt ved at komme fra A til B og måske kan tage turen på gåben.

Tag til fællesspisning, og drik en øl i den lokale kiosk

Vesterbro er et område, der summer af liv i København. Her finder du den store boulevard, hvor du kan sidde i solen og nyde en god øl. Øl er der nok af i den moderne kiosk på hjørnet, hvor du finder et væld af specialøl og meget andet, der kan friste.

Efter et par timer i høj solskin med selskab fra mange andre, kan I overveje at snuppe aftensmaden i Absalon. Den gamle kirke er blevet lavet om til et samlingssted for alle, og her vil der hver aften blive serveret et måltid mad. I skal sidde ved langborde med alle de andre, og det koster næsten ingenting. Om fredagen bliver der ofte gjort lidt ekstra ud af menuen. Sørg for at komme i god tid, da der er mange mennesker om buddet. Heldigvis ligger den næsten lige ved siden af kiosken, og det tager blot få minutter at gå dertil.