Bolig

Gratis tilbud til dit byggeprojekt

By marts 6, 2022 No Comments

I går med mange tanker og ideer til jeres bolig. Skal vi bygge nyt? Starte helt fra scratch og så bare skabe drømmeboligen med alle de ting som lige præcis vi gerne vil have? Det ville være skønt at vælge helt nyt til alle rum og skabe en bolig til lige præcis jeres behov. Den skønneste terrasse. Det nyeste køkken. Det smukkeste badeværelse. Og mange andre gode ideer.

I kunne også vælge at bygge om. Vælge et par vægge så I får større værelser. Eller bygge et par vægge så I får flere rum, hvis familien udvider sig. Eller renovere et rum af gangen. Nyt køkken! Nyt badeværelse!

Måske trænger facaden til at blive frisket op eller måske skal taget udskiftes. Måske skal soklen repareres eller måske skal loftet udnyttes. Der er masser af gode ideer men hvordan kan I føre dem ud i livet?

Men hvilke entreprenører har I brug for at arbejde sammen med og hvad koster det?

Vi er en markedsplads hvor gode, kvalitetssikrede entreprenører samles. Vi udvælger dem nøje og vi interviewer ledelsen i deres firmaer, så vi ved hvem vi arbejder sammen med. Så matcher vi dit byggeprojekt med de rette entreprenører, og så hører I fra dem. Det er hurtigt og nemt.

I skal beskrive og registrere jeres projekt på vores meget brugervenlige website. Så bliver I matchet med de bedste entreprenører til projektet og derefter modtager I adskillige tilbud direkte fra firmaerne. Så kan I sætte jer ned i ro og mag og vælge blandt tilbuddene. Bladre frem og tilbage, snakke om det og nyde hvor godt de matcher de tanker og ideer som I har. Og når I er klar, så vælger I den entreprenør som I er allertryggest ved. Og det hele er gratis for jer privatpersoner.