Elektronik

Guide: Sådan beskytter du iPhones skærm  

By april 23, 2019 No Comments

Din iPhone ryger pludselig ud af din lomme og direkte ned på gulvet… BUM! Du tager forsigtigt din iPhone op og opdager med det samme det, som du frygtede allermest: Skærmen er revnet. Denne situation kan du måske nikke genkendende til, ellers kender du med garanti én, som har været ude for denne irriterende oplevelse. Uanset om du har prøvet det eller ej, bør du altid beskytte din iPhone, så du netop undgår, at skærmen bliver ridset eller går itu, hvis du er ude for et uheld. Det er en dyr fornøjelse at få repareret skærmen på din iPhone, og det kan derfor godt kan betale sig at investere i effektiv skærmbeskyttelse. I denne guide bliver du klogere på, hvordan du beskytter din iPhones skærm bedst muligt.

 

Panzerglass

Din iPhones skærm er lavet af glas og er derfor meget skrøbelig. Det kan derfor være en god ide at beskytte din iPhones skærm med et lille ekstra lag glas, kaldet et panzerglass, som blot sættes på din skærm. Du kan næsten ikke se, at din iPhone har et panzerglass på, det det er gennemsigtigt. Du undgår nemmere slag og ridser på din skærm, hvis du beskytter den med et panzerglass, da glasset er lavet af et meget stærkt materiale, som også er stødabsorberende. Der findes flere forskellige typer af panzerglass, hvor der blandt andet er forskel på, hvor tykt panzerglasset er.

 

Beskyttelsesfilm

Du kan også beskytte din iPhones skærm med beskyttelsesfilm. Beskyttelsesfilmen er et ganske tyndt lag folie, som du næsten ikke ser, da det er gennemsigtigt. Beskyttelsesfilm og panzerglass beskytter ikke kun din iPhones skærm, hvis du er uheldig at tabe den, men beskytter desuden også skærmen mod irriterende ridser, som din iPhone nemt får ved blot at ligge i en lomme eller taske, hvor den er i kontakt med nøgler, mønter og lignende. Derudover mindsker beskyttelsesfilmen også aftryk af fedtede fingre, så du slipper for at pudse din iPhones skærm hele tiden.

 

Cover

Det er en god idé at investere i et cover, som effektivt forebygger mod slag og ridser. Coveret er ikke blot med til at beskytte skærmen, men beskytter samtidig også siderne og bagsiden på din iPhone. Hvis du ønsker, at din iPhone skal holde sig i tip-top stand og skal være ekstrabeskyttet, er det derfor en god idé at kombinere panzerglass eller beskyttelsesfilm med et cover. De nyeste iPhone modeller har også glas på bagsiden, hvorfor du gør klogt i at beskytte din nye iPhone med et cover. Det er nemlig en dyr fornøjelse at sende en smadret iPhone til reparation, uanset om det er skærmen eller bagsiden, der er gået itu. På coolpriser.dk har de mange forskellige mobilcovers og du kan endda designe dit eget cover for et helt unikt udtryk.

 

Etui

Hvis du ønsker at beskytte din iPhones forside og bagside med blot en form for beskyttelse, er et iPhone etui en rigtig god løsning. Der findes flere etuier på markedet, som er lavet i en dårlig kvalitet, som nemt går i stykker. Sørg derfor for at investere i et solidt og slidstærkt etui af god kvalitet, så din iPhone er sikret effektiv beskyttelse. Et etui gør det nemt for dig at have din iPhone med overalt, hvis ikke du har en taske eller lomme at have den i. De fleste iPhone etuier har desuden indbygget plads til kreditkort, så du har de vigtigste ting lige ved hånden. Udover etuier, kan du også få tasker eller punge til din iPhone, som giver plads til lidt flere ting end blot dine kreditkort. Det kan være en god idé at investere i et ekstrastærkt iPhone etui, hvis du eksempelvis arbejder steder, hvor der er øget risiko for, at du kan tabe din iPhone.