Shopping

Guide: Sådan sparer du penge med måltidskasser

By december 9, 2019 No Comments

Måltidskasser kan være en kæmpe hjælp i din travle hverdag. Konceptet er blevet meget populært i Danmark med god grund. Læs mere, hvis du er nysgerrig efter at vide, hvordan du kan spare penge med måltidskasser.

  1. Du mindsker dine impulskøb

Mange oplever, at deres indkøb bliver dyrere end forventet, når de handler ind i et supermarked. Det typiske scenarie er, at du bliver fristet af de lækre varer og gode tilbud, der er at finde i butikken.

Hvis du er lidt sulten eller har et lavt blodsukker, har du med garanti prøvet at købe nogle ting, som ikke stod på din indkøbsliste.

Disse impulskøb synes måske ikke af det helt store på bonnen, men når du tæller beløbene sammen, bliver det alligevel til en stor post hver måned.

Med måltidskasser slipper du for at bruge flere timer om ugen i dit lokale supermarked. Når du bestiller en måltidskasse, får du alle ingredienser og opskrifter leveret til din måltidskasse.

Det betyder, at du får alt, hvad du skal bruge for at lave retterne. På den måde kan du spare rigtig mange penge hver måned på dyre impulskøb.

  1. Fast ugentligt budget på aftensmad

Når du bestiller en måltidskasse og har et abonnement, ved du det eksakte beløb på, hvad du bruger på aftensmad hver uge i kroner og øre. Det gør, at du nemmere får et overblik over din økonomi.

Det betyder også, at du ved, at det er det samme beløb, som du bruger på aftensmad hver uge. Måltidskasser er med til at mindske udsvingene i dit madbudget, fordi det er et fast beløb hver uge med måltidskasser.

Det gør også, at du i starten af måneden har en klar idé om, hvor meget du kommer til at bruge på madposten hver uge. For mange er det en stor hjælp at få et bedre indblik i økonomien på den måde.

Ofte er det sådan, at priserne for måltiderne falder i takt med, at du hæver antallet af kuverter.

Det vil sige, at det godt kan betale sig for dig at vælge flere kuverter, så du ligeledes har til madpakken eller frokosten dagen efter. På den måde sparer du både penge på din aftensmad og dine frokoster, hvis du har et arbejde uden frokostordning.

Det er en super god win/win situation, hvor du generelt formår at reducere dine madudgifter på ugentligt mad. Ofte smager rester lige så godt dagen efter, så det bliver aldrig en kedelig madpakke.

  1. Spar penge på måltidskasser med rabatkoder

I dag kan du gennem Måltidskasser Online danne dig et hurtigt overblik over, hvilke leverandører der er, hvilke måltidskasser de tilbyder, og hvad priserne er for disse måltidskasser.

Du kan samtidigt nemt og enkelt finde rabatkoder og tilbud for alle leverandører, så du kan starte dit abonnement eller få din første måltidskasse leveret til døren med en god rabat.

Der findes mange forskellige leverandører, der tilbyder måltidskasser. Du kan frit vælge mellem Aarstiderne, Simple Feast, Den Grønne Asparges, Kokkens Hverdagsmad, RetNemt og Skagenfood.

Det er nemmest, hvis du går ind på Måltidskasser Online og finder den leverandør, som du foretrækker. Der kan du se den nyeste kampagne for leverandøren og se, hvor mange penge du kan spare på din første levering.

De fleste leverandører tilbyder dog at give dig en procentvis rabat på din første måltidskasse, så du nemt og billigere kan vurdere, om det er noget for dig.

  1. Du kommer til at bruge færre penge på takeaway

Det hænder især for mange børnefamilier, at der bliver tyet til takeaway på de travle og lange dag. Det er en dyr post i længden, fordi du altid kan gøre det billigere selv ved at lave maden.

Med måltidskasser får du naturligt mere overskud i hverdagen. Det betyder også, at de dage, hvor du ikke får måltider fra en måltidskasse, har mere energi til at lave maden selv og ikke bare bruge den hurtige (og dyre) løsning, som fastfood er.

Det er en god måde at teste konceptet på og se, om det er noget for dig og din familie. Mange får i hvert fald et bedre økonomisk udgangspunkt med måltidskasser, da du hverken impulskøber i supermarkedet eller bruger penge på takeaway.

Grunden til at måltidskasser har en positiv effekt på din økonomi generelt er, at måltiderne er udviklet, så de er nemme og hurtige for dig at tilberede. Det vil sige, at i hverdagene vil dine måltider typisk tage maks 30 minutter at tilberede, og du har alle ingredienserne lige ved hånden.

Det gør, at du på de øvrige dage har mere tid og overskud til at lave måltiderne selv. Også selvom de måske tager længere tid. For måltidskasser kommer til at frigive dig en masse tid og energi, så du bedre kan slappe af i hverdagen.

  1. Ingen madspild i din husstand

Mange oplever, at deres madspild bliver mindsket betydeligt, når de får måltidskasser. Der er flere grunde til dette.

Én af dem er, at når du får en måltidskasse, er den tilpasset til det antal personer, som du har angivet. Det betyder, at hvis du skal bruge gulerødder, æg eller tomater i en ret, får du leveret lige nøjagtigt det antal, som der står i din opskrift.

Når du normalt laver et måltid, som kræver æg i din madlavning, kræver det, at du skal købe en hel bakke med æg. Sådan er det også ofte med frugter og grøntsager, hvorfor det ofte resulterer i madspild.

Det forhindrer måltidskasser. Når ugen er omme, har du brugt alle råvarerne i din måltidskasse. Det vil sige, at der ingen madspild vil forekomme.

Det er også udgifter, der er god grund til at tage højde for. Det er så ærgerligt at købe friske og gode råvarer i supermarkedet og ikke komme til at bruge det alligevel. Det er dumme penge at smide ud, som jeg er sikker på, at du kan bruge meget mere fornuftigt.

Disse udgifter føles måske ikke som meget på ugebasis, men tælles de sammen, kan det hurtigt blive en ret dyr post i din økonomi.