Rejser

Huskeliste: Det skal du have med for at få en behagelig flyvetur

By august 14, 2018 No Comments

Der er mange, der ikke synes, det er det sjoveste, når man skal ud at flyve. Nogle er direkte bange, og andre synes blot, det er en smule ubehageligt eller ubelejligt. Ubehaget hænger ofte sammen med, at man skal være mange mennesker på lidt plads. Og der er da også mange andre ting, man kunne finde på, der var sjovere end at være i en flyver. Alt efter hvor lang ens flyvetur er, så er det med at væbne sig med tålmodighed, og ellers pakke de ting i håndbagagen, der kan sørge for, at man får så behagelig en flyvetur, som muligt. Derudover kan man også sørge for, at man formindsker ventetiden med at vælge at flyve fra en lufthavn, som er nær din bopæl såsom eksempelvis Aalborg.

Dette skal du huske til flyveturen

Når du skal være sammen med mange mennesker på lidt plads, kan det være en fordel at kunne lukke deres støj ude, på samme måde kan det være dejligt at lukke sig selv inde og sørge for, at man for eksempel kan få en lille lur. Når du letter og lander, kan der komme propper i ørene, og derfor skal du have noget med til at afhjælpe dette. Husk derfor:

  • Tyggegummi eller bolsjer – hjælper dig til at synke oftere og få propperne i ørene væk
  • Sovemaske – så du kan tage en lur og lukke omverdenen ude
  • Nakkestøtte – så du kan sidde godt med dit hoved
  • En god bog – så du kan holde dig selv beskæftiget
  • Hovedtelefoner / høretelefoner / hørebøffer – kært barn har mange navne, men hvis du vælger nogle hovedtelefoner, der lukker så meget støj ud som muligt, vil du bedre kunne slappe af og dermed få en bedre flyvetur. Spil din yndlingsmusik eller hav lyde fra naturen i dine øre, mens du læser eller tager en lur.

Til den lange flyvetur

Hvis du skal ud og flyve rigtig langt, som for eksempel til den anden ende af verden, og din flyvetur vil tage over 10 timer, så kan det godt gå hen at blive hårdt for din krop – især for dine fødder og ben. De får ikke mulighed for at bevæge sig så meget, og det kan gå hen at blive ubehageligt. Med støttestrømper til din flyvetur vil ubehaget blive reduceret. Lige meget hvad, er det en god ide at huske at bevæge sine ben og fødder, selvom det også bare er, når du sidder i dit sæde – lige meget om det er på flyveturen eller i bilen på vej hjem fra lufthavnen i eksempelvis Aalborg.