Diverse

Ideer til en hyggelig sommer i haven

By januar 23, 2021 No Comments

Nøj, hvor vi alle sammen bare går og venter på, det bliver varmt og lyst igen. Vinteren er efterhånden trættende, og tankerne kører rundt i diverse sommeraktiviteter og hyggelige stunder i haven. Og at drømme er helt i orden, det kan måske være med til at gøre ventetiden bare lidt nemmere at komme igennem. Drøm med her, og få skabt den perfekte sommerhave i dit hoved.

Et sted at slænge sig

Når du tænker på sommer i haven, hvad forestiller du dig så? I hvert fald er det svært at forestille sig en sommer uden et sted at hænge ud. Om det er et specielt hjørne i haven, der er indrettet til at slænge sig i, eller om det blot er en god havestol, du kan tage med dig rundt, så du rammer solens stråler gennem hele dagen, så er det klart, at nogle gode havemøbler er nøglen til hygge i haven. Med eksempelvis en hængekøje kan du få mange gode, solrige timer til at gå. Og så er komforten også i top! Du kan også vælge at indrette et lille loungested på terrassen, hvor møblerne er beregnet til virkelig at slænge sig.

Hyggelige lys

Hvad siger ikke hygge som lys til de lange sommeraftener. Der skal ikke meget til for at gøre det attraktivt at befinde sig i haven om aftenen. Man kan gøre rigtig meget med et par lyskæder, nogle fakler, eller sågar en varmelampe, der kan gøre de lange aftener lidt lunere. Med en god bog, noget godt selskab eller en spændende podcast, skal du nok få dig en god sommer.

Når Corona har dæmpet sin fremtræden en smule, er behagelige møbler og hyggelige lys en god måde at samle dine kære, du ikke har set i lang tid. Det indbyder til en masse samvær, og det er virkelig noget, vi alle savner.