Bolig

Sådan kan du spare penge på din elregning

By januar 23, 2021 No Comments

Der er bare ting, som er sjovere at bruge penge på end andre. For mange mennesker virker det for eksempel meget rarere at bruge penge på noget nyt tøj eller et godt måltid mad end på en stor og dyr elregning. Men der er heldigvis hjælp at hente, for hvis du bærer dig fornuftigt ad, vil det sandsynligt være muligt for dig at spare en masse penge hver måned. Det kan du læse meget mere om i denne guide.

Få et nyt tag

Selvom det måske lyder lidt mærkeligt, at et tag skulle kunne hjælpe på din elregning, så er der noget om snakken. Taget på din bolig hænger nemlig sammen med isoleringen, og det har stor betydning for boligens varmetab. Når du skruer op for din radiator, vil en del af energien nemlig slippe ud af din bolig og ende udenfor i stedet. Dette er især tilfældet, hvis dit tag er gammelt og dårligt isoleret. Derfor er det en stor fordel at få lagt et nyt tag, for eksempel et betontag, og sørge for, at det bliver godt isoleret. Klik her og find dit nye beton tag.

De små ting tæller

Det er et stort skridt i den rigtige retning at få lagt et nyt tag. Men du skal huske, at alle de små ting også tæller. Det er for eksempel meget vigtigt at få slukket lamperne efter brug – hver gang. Hvis du lader dem stå, trækker det nemlig støt og roligt dit energiforbrug op ad. Hvis du vil spare på endnu mere energi, kan du også overveje at installere sparepærer, der ikke kræver lige så meget strøm som en normal pære. De lyser lige så godt, så det er slet ikke noget, du vil opdage i hverdagen. Men i det store energiregnskab tæller det også for noget.