Gode råd

Lån gratis i en måned med et mobillån

By oktober 7, 2018 No Comments

Det lyder måske forkert i de fleste menneskers ører, når man hører, at man kan låne penge gratis i en måned, men det er faktisk tilfældet hos flere mobillåns udbydere. Står du derfor og mangler penge her og nu til din næste rejse, den nye iPhone, tandlægeregningen eller reparation af din bil, så er et mobillån muligvis noget for dig. Udover at du kan få et gratis lån i 30 dage ved at klikke på linket, så har du også mulighed for at sammenligne priser på de forskellige udbydere via linket.

 

Fordele og ulemper ved den type kviklån

Vi vil ikke fejlguide jer læsere, og derfor har vi lavet en liste med fordele og ulemper, så du som forbruger selv kan vurdere om et hurtigt mobillån med en måneds gratis lån er noget for dig. Vi kommer tilmed med nogle konkrete råd til dig, hvis du vælger at tage et hurtigt mobillån med gratis lån i 30 dage, for der er nogle betingelser, du skal være opmærksom på.

 

Fordele:

  1. Gratis lån i 30 dage

 

  1. Billig løsning over en meget kort periode

 

  1. Hurtig udbetaling

 

  1. Nem ansøgningsproces

 

  1. Du skal ikke stille sikkerhed

 

Ulemper:

  1. Hurtig tilbagebetaling

 

  1. Der kan være høje gebyrer og renter, hvis du ikke betaler tilbage indenfor 30 dage. Netop derfor vil vi gøre dig opmærksom på, at hvis du ikke kan betale de lånte penge tilbage indenfor de 30 dage, så bør du undersøge, hvilke gebyrer og renter, der tilføres lånet efter de 30 dage. Det kan nemlig blive en dyr omgang, hvis du ikke selv er opmærksom på det. Kan du ikke betale lånet tilbage indenfor de 30 dage, så sørg for at sammenligne dit mobillån med andre kviklånsmuligheder, da det måske kan betale sig at vælge en anden udbyder end den, som du først forelskede dig i, hvis udbyderen er billigere på renter og gebyrer.