Rejser

Billig skiferie i skolernes vinterferie

By oktober 7, 2018 No Comments

Drømmer du om at suse ned af velpræparerede pister i alpesolens skær i selskab med familien? Så er drømmen nu inden for rækkevidde. Www.onlineski.dk hjælper dig med at finde både den billige og ideelle skiferie til dig og din familie i blandt andet Tyskland og Østrig, også i uge 8. Men hvilken destination er bedst? Med Østrig som destination kan I være sikre på en masse snesikre pister i alle sværhedsgrader, verdensklasse afterski, unik gæstfrihed og udfordrende off pist-aktiviteter. De Østrigske alper har en lang snesæson, og det siges, at Østrig er en af verdens bedste og mest snesikre destinationer, hvoraf det er muligt at finde blødt puddersne helt ind i foråret. Og for garvede skientusiaster er dette det rene både ski- og sne-mekka.  Ved at vælge Tyskland som destination  til jeres skiferie er I garanteret forrygende oplevelser, også hvad omhandler skiløb. Landet ses stadig som en overset skidestination blandt os danskerne, hvilket er en skam, da Tyskland har fantastiske gode skiforhold. Derudover er fordelen ved at vælge Tyskland, at køreafstanden er betydelige kortere end til mange andre europæiske skidestinationer.

Tips og tricks til jeres første skiferie

Er i en familie der endnu ikke har oplevet vinden i håret, knitren fra sneen under fødderne på ski og drikke varm kakao i siderne af de brede pister? Måske I som familie har drømmen om det, men endnu ikke har turdet at springe ud i det? I får her en række råd til, hvordan i kommer i gang, således I får en af de store på opleveren med ski under fødderne og alt, hvad dette indebærer.

  1. Tag på skiskole og få lært det grundlæggende. At lære at stå på ski kan sammenlignes med at lære at cykle. Så snart I får følelsen og kompetencerne til det, så kan I det resten af jeres liv. Så hvorfor ikke lære det ordentlig første gang? Det er pengene værd.
  2. Udstyr, hvad skal jeg bruge? Hvis ikke man har prøvet at tage på skiferie før, kan det være en jungle at navigere i. I behøver ikke at bruge en formue på at købe diverse skiudstyr til hele familien, lån jer til det. På alle skisportssteder kan du leje skiudstur og hjelm. Hvis ikke budgettet er til at investere i en ny garderobe, kan I med fordel købe skitøj brugt.
  3. Skal jeres senge stå i en hytte, hotel eller lejlighed? Ved at vælge hytte eller lejlighed har I mulighed for selv at medbringe og lave mad. Det kan også være, at I er af den overbevisning at ferien ikke skal tilbringes i køkkenet. Hvis dette er tilfældet for jer, så vil et hotel være ideelt.

Dette var blot nogle råd af mange råd. Så snart I har prøvet skiferie en gang, føler I jer trygge ved næste, og ved meget mere om, hvad der er jer, og hvad det er I prioriterer på en skiferie. Så kom afsted og prøv det af. I vil aldrig fortryde det.