Vinteren bider sig på, og vintersolen og vinden er hård mod din hud. Derfor kan den have brug for lidt ekstra hjælp til at se sund og frisk ud. Dette og meget mere kan du gøre noget ved med professionelt skønhedsplejeudstyr – og du kan klare det hele hjemmefra. Det populære Serum8 Skincare System giver dig smukkere hud med dermaroller og plejende serum.

Dermarolleren har vundet indpas

Du har måske lagt mærke til denne skønhedstendens. Der er i hvert fald flere danske skønhedsbloggere, der er fortalere for at bruge dermaroller til at sætte skub i beauty-rutinen, og både mænd og kvinder har taget det til sig. Dermarolleren har bittesmå nåle, som køres hen over ansigtet og laver små prikker i huden. Det lyder måske som om, det kan gøre ondt, men det gør det ikke. Nålene er så små og tynde, at man ikke mærker dem ret meget. Når huden bliver brudt på denne måde, vil det aktivere hudens naturlige helingsproces og styrke elastin og kollagen i huden. Det populære remedie har vundet indpas med god grund. Sammen med serummet hjælper den blandt andet mod rynker, akne, ar, strækmærker og solskader.

Sådan bruger du produkterne

Du kan eksempelvis få et Homekit fra Serum8 Skincare System med alle de dele du har brug for. Homekittet indeholder dermaroller, rens til dermaroller, ansigtsrens, fugtcreme og serum. Du starter med at desinficere dermarolleren med desinficerende spray. Hygiejnen skal være i top, når du bruger dermarolleren, så derfor er det vigtigt at sørge for den er grundigt rengjort. Derefter renser du dit eget ansigt med en ansigtsrens, da der også kan være urenheder og bakterier på huden. Dernæst er du klar til at bruge dermarolleren på huden i ansigtet. Efter hudens barriere er brudt med de små nåle, er den mere modtagelig overfor serummets virkning. Det biodynamiske serum indeholder 3 aktive og naturlige ingredienser – helt fri for allergener. De 3 aktive ingredienser er; Hyaluronsyre, som giver huden fugt samt styrker kollagen og elastin, Sucrose Octasulfat, der naturligt styrker helingsprocessen, og AHA, som er frugtsyre, der fjerner døde hudceller.  Til sidst, når serummet er påført skal huden have fugt med fugtcremen. Herefter arbejder serummet og huden på at regenerere og skabe en smukkere hud. Dette kan med fordel gøres én til to gange om ugen. Læs mere om Serum8 Skincare System her.