Shopping

Legetøj til din hund

By november 23, 2018 No Comments

Hvornår har du sidst anskaffet noget nyt legetøj til din hund? Rigtig mange af os glemmer tit at købe nyt og sjovt legetøj til vores hunde, når først de er nået over hvalpestadiet, og dette er faktisk synd for både hund og ejer, der dermed går glip af mange sjove oplevelser og hyggelige stunder sammen med deres bedste ven.

Cotonshoppen.dk er en netbutik, der hører hjemme i Aarhus men naturligvis betjener kunder over hele landet.

Et af Cotonshoppens helt store specialer er blandt andet legetøj til hunde. Legetøj til hunde er efterhånden blevet utroligt avanceret og behøver nu ikke længere blot være en bold, en freesbee eller et reb at bide i. Disse ting er naturligvis rene klassikere, du som et minimum bør have, men du bør overveje at kigge på det såkaldte aktivitetslegetøj, der dækker over en helt ny type hundelegetøj, hvor hunden typisk skal løse een eller flere opgaver for at modtage en belønning i form af en godbid, ros eller anden reaktion.

I det klassiske aktivitetslegetøj skal hunden på en eller anden måde finde ud af, at få fat i en godbid, der holdes skjult bag en klap eller lignende. Sværhedsgraden kan variere utroligt meget ligesom at noget aktivitetslegetøj kan udvides med ekstra pakker, der kan tilkøbes.

Det jeg ser som en stor fordel ved denne type legetøj er, at det kan bruges til at aktivere hunden selv om du nødvendigvis ikke lige er der til at lege med. Mange hunde lider frygteligt, hvis de er isoleret fra deres elskede ejer, mens han eller hun er på arbejde, til sport eller væk i andet ærinde. Her er aktivitetslegetøjet perfekt idet hunden nu kan få mange timer til at gå med at beskæftige sig selv med at forsøge at få godbidderne frem.

Hvis vi går over i den mere avancerede ende, er en af mine personlige favoritter en af de elektriske boldkanoner, hvor hunden selv skal komme bolden op i kanonen via en tragt, hvorefter bolden skydes op til 12 meter væk. Så skal hunden hente bolden og placere den i tragten igen, hvorefter det hele starter forfra igen. Dette er virkelig god underholdning for både hunden samt ejeren. Dog skal denne type aktivitetslegetøj bruges uden for i haven eller i en park.

Er du til det mere simple, kan du også blot købe en kastearm, hvor du blot placerer bolden i, og kaster denne op til 50 meter væk – her kan hunden virkelig få rørt sig.

Hvis du mere er til klassisk hundelegetøj, slipper du som tidligere nævnt ikke uden om hverken bolde, freesbeer eller legereb. Du skal dog igen være forsigtig, hvis det anvendes indenfor.

Husk at en af de bedste, billigste og mest udviklende leg for hunden altid vil være en simpel jagt rundt i huset eller haven efter lækre godbidder du har lagt eller gemt rundt omkring.