Diverse

Måske du burde flytte til Kolding?

By februar 4, 2022 No Comments

Kolding er en by i vækst. Ikke mindst, fordi der kommer flere og flere arbejds- og studiepladser dertil, men også fordi byen har rigtig meget at byde på. Du finder områder, seværdigheder og aktiviteter for både børn og voksne. Og så er miljøet i og omkring Kolding desuden ualmindeligt lækkert. Der er smuk natur, der er en spændende midtby og der er bolig for enhver smag. Så overvejer du, om du måske burde flytte til Kolding? Så læs med her og bliv klogere på nogle af de områder, du kan vælge at bosætte dig i.

Bo i naturskønne omgivelser i Kolding Vest

Kolding Vest er området for dig, der ikke nødvendigvis vægter vand ved din bolig, men som ønsker flot natur. Det er nemlig netop, hvad du får i dette område. Kolding Vest er et ægte naturmekka, der ligger lige omkring Kolding Å. Men når det så er sagt, så er du naturligvis stadig tæt på Kolding centrum, så du kan komme ind og shoppe uden problemer, men stadig være omgivet af naturskønne omgivelser. Der er mange oplevelser, du kan nyde godt af i din fritid. Tag på kanotur ned af åen eller besøg Funky Monkey Park for mere action!

Shop amok i Kolding Nord

Kolding Nord er bindeleddet mellem Kolding og resten af trekantområdet. Finder du derfor din nye bolig her, vil du ikke være særligt lang fra de andre store byder i området. Du kan blandt andet nemt tage til Vejle og Fredericia. Det er desuden helt perfekte område for dig, der elsker at shoppe. Du vil nemlig kun være et stenkast fra Jyllands største shoppingcenter, Kolding Storcenter. Her finder du mere end 120 butikker. Af udendørsaktiviteter i området kan vi blandt andet nævne golf og fodboldgolf, som du kan prøve kræfter af med i din fritid.