Rejser

Nyd den danske natur

By september 6, 2021 No Comments

Coronakrisen har lokket mange danskere til at tage ud i den danske natur. Nogle ville måske hellere ligge på kysten i Sydeuropa, men var tvunget til at blive herhjemme. Dette viste sig for mange som en gave, da de fik øjnene op for den skynde natur i Danmark. I Danmark er der mange aspekter af naturen som er spændende at udforske. Tag f.eks. på tur i skoven eller camping ved vesterhavet.

En unik beliggenhed

Hvis du er til sol og palmer, kan det måske være svært at værdsætte den danske natur. Med den danske natur kommer også det danske vejr, dette kan vi ikke komme udenom. Det er dog værd at tænke på, at Danmark har en meget speciel beliggenhed. Danmark er som kendt ikke en ø, men har derimod mange ø’er under sig – faktisk har Danmark hele 400 ø’er hvoraf 72 er beboede. Danmark er en halvø, hvilket vil sige at vi har kyst hele vejen rundt – og dette er meget unikt. Kun få andre nationer (som ikke er ø’er) kan prale med dette. Til den unikke beliggenhed kommer endda, at to oceaner mødes i toppen af Danmark, nemlig Skagerak og Kattekat.

Mange muligheder at vælge imellem

Der er som nævnt mange mulighed for at udforske Danmark, hvad enten det er camping ved vesterhavet eller en shoppetur i byen. Camping har vist sig meget populært i Danmark, bl.a. fordi man har mulighed for at kombinere campingferien med badeferien. Vesterhavet er f.eks. ideelt til badeferie, hvilket også er grunden til, at så mange tyskere hver sommer stimer til Danmark. Det behøves dog ikke kun at være om sommeren at camping ved vesterhavet er muligt. Flere og flere nyder gåture langs kysten, som måske ikke er brændende varme, men ikke desto mindre meget livsbekræftende. Og hvem ved, måske kan de modige stadigvæk snuppe sig en vinterbadetur.