Gode råd

Sådan kommer du af med dine ting gratis

By september 6, 2021 No Comments

Det kan give en rigtig dejlig fornemmelse at få ryddet ud i gemmerne for ting, man har i overskud eller ting, man ikke har brug for længere. Hvis du kender udtrykket ”den enes affald er den andens guld”, så ved du måske også, at andre kan finde glæde i det, du gerne vil af med.

Loppemarkeder

Har du fundet termokander, tøj, nips og porcelæn, som du ikke længere vil have, kan du overveje at holde et loppemarked i din egen baghave. Du kan også pakke dine ting i traileren eller bagagerummet og opstille en stand på et marked. Der er dog nogle steder, hvor du skal betale for en stadeplads. Du kan måske læse om lokale loppemarkeder i den lokale netavis.

Giv det til en genbrugsbutik

Vil du gerne give dine ting til velgørenhed og støtte et godt formål, så finder du flere genbrugsbutikker rundt omkring i landet. Flere af dem har en mærkesag. Du behøver ikke køre særlig langt, for der er helt sikkert også en genbrugsbutik tæt på dig – og ellers er der flere containere til tøj placeret i byerne.

Kom af med det online

Der er mange muligheder for at komme af med de ting, du har i overskud eller ikke har brug for længere, online. På Den Blå Avis, Gul og gratis, Facebook Marketplace og mange andre platforme kan du sælge eller give dine ting væk. Her opretter du blot et opslag med informationer og billeder, og så kan interesserede henvende sig til dig. Du kan tilbyde at levere eller blot sætte tingene til afhentning.

Kør på genbrugspladsen

Der er også den mulighed, at du kan tage på genbrugspladsen. Det kan fx være, at nogle af dine ting er defekte eller bare i så ringe stand, at du gerne vil smide det ud.