Vi lever i en verden, hvor vi hele tiden køber nyt. Så snart vores ejendele er slidte og gamle, bliver de smidt ud og vi køber blot noget nyt. Det er en kedelig smid-væk kultur, hvor vi glemmer at tage os af de ting, vi elsker. Symptomet kan siges at gennemsyre hele vores samfund lige fra venner, kærester, ejendele og kæledyr. Det er en kedelig tendens, der skal stoppes. Vi skal lære at passe godt på vores kæreste ejendele.

Dyreinternaterne rundt omkring i hele landet boomer for tiden med efterladte dyr, som folk ikke længere har overskud til at tage sig af. Man synes måske, at det er en fantastisk idé med et kæledyr, men det kræver tid og penge at have et kæledyr. Når man køber et kæledyr, køber man en forpligtigelse for livet. Det bliver din bedste ven, som du skal tage sig af. Det er selvfølgelig vigtigt at du tager dig godt af kæledyret og det indebærer blandt andet at give kæledyret det bedste foder.

Køb og smid væk kulturen hersker også i forhold til de materielle ting. Man køber hele tiden nye ting. Så snart de gamle ejendele enten bliver for slidte, gamle eller bare kedelige, skynder mange sig ud efter nye ting. Man skal selvfølgelig ikke beholde sine gamle ting, bare for at beholde dem. Men der er en pointe i at reparere sine ting, inden man endeligt smider dem ud. Mange dagligdagsting kan nemt repareres enten ved at gøre det selv eller ved at få en professionel til at gøre det. Dette gælder f.eks. scootere.

 

Foder til menneskets bedste ven

Er du en af de mange danskere, der har en hund, skal du huske at tage dig godt af den. Det virker måske så simpelt, men det kræver tid og engagement at tage sig af en hund. Du skal sørge for at hunden bliver aktiveret tilstrækkeligt. Dette gøres gennem gåture og lege. Det er selvfølgelig forskelligt fra hund til hund, hvor meget aktivering de har brug for, så sørg for at undersøg dette, inden du anskaffer dig en hund.

Hunde kræver selvfølgelig også noget ordentligt foder. Hundefoder fås i mange forskellige kvaliteter og prisklasser. Hvis du er på udkig efter noget nyt hundefoder, så find udvalget her. Der findes mange forskellige slags, der gør det muligt for dig at gøre det bedste for din hund. Du skal vælge noget foder, der passer til din hund. Det hænger ofte sammen med hundens størrelse, alder og aktivitetsniveau. Hvis du er i tvivl, kan du altid forhøre dig hos en dyrlæge eller en ekspedient i en dyreforretning.

 

Reservedele til mandens bedste ven

Måske er du en af de mange danskere, der har en gammel scooter stående ude i garagen. Der findes mange forskellige scootere, men særligt en model har været populær i mange år. Der er selvfølgelig tale om PGO Hot 50. I mange år har denne scooter været en af de mest sælgende herhjemme og det er med god grund.

Det betyder dog også, at der kan stå mange af denne type scooter rundt omkring i landet, der trænger til en kærlig hånd. I stedet for at smide scooteren ud, burde du overveje at få den repareret. Du kan give dig i kast med det selv og finde reservedele på nettet. Find pgo hot 50 her. Du kan også tage kontakt til et værksted, der kan gøre det for dig. Uanset om du vælger at gøre det selv, eller om du hyrer en mekaniker, er det helt klart det hele værd. Pas godt på dine kæreste ejendele, i stedet for at smide dem ud.